|
|
||||||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2006
| Ben bu foruma yeni katıldım ve bir hafta önce bir rüya gördüm. Rüya aynen şöyle;Yüzünü ve şeklini asla tarif edemeyeceğim bir şahıs bu yaşadığın dünyanın bir deneme olmadığını yani sen ALLAH tarafından denenmek için gönderilmedin sen öldükten sonra sana bir takım sorular sorulacak işte bu dünya o sorulacak soruların kaynağıdır sizce bu ne anlama geliyor?Rüya tabirinden anlayan arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevineceğim |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Genelde insana sıkıntı veren şeyler rüyalarını da etkiler. ALLAH-Ü TEALA bize bunu apaçık bildiriyor. "Her nefis ölümü tadacaktır. Sizi bir imtihan olarak kötülük ve iyilikle deneyeceğiz. Hepiniz de sonunda bize döndürüleceksiniz." (Enbiya Suresi- 35) Saygılarımla... __________________
“Ya öğrenen ol, ya öğreten ol, ya da dinleyen ol: Sakın dördüncüsü olma, helak olursun!” Hz.MUHAMMED(SAV) | |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2006
| ceyyil bey,Hz.Yusufta sıkıntılarıyla rüyasında etkilenmiş benim inancım ile ilgili hiç bir sıkıntım yok sadece böyle bir rüya gördüm hem siz benim ne demek istediğimi anladınız mı da yazıyorsunuz "ileride sorulacak soruların kaynağı"sizce ne anlama geliyor onu açıklarsanız sevinirim |
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
![]() alinmayin ama. Icinizde dinsel celiskiler olabilir. Bir yaraticiya inananiyor; ama bunun bize anlatilan gibi olmadigina da inaniyorsunuz. Dinsel hurafelere inanmadiginiz gibi, icinizde bazi acaba´lar, celiskiler de var. Bu arada bilim ile de yakin ilgilisiniz. Uzay bilimleri, evrenler, farkli yasamlar dikkatinizi cekiyor. matrix 1. ben de izlemis sevmistim. Nedeni de, insanlara inanclar bazinda yeni düsünce ufuklari actigidir. Rüyanizdan cikarabildigim bunlar. saygilar __________________
Turbanla kros yarışmasınada senin ne işin var? | |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Bir Tanrının olduğuna inanıp aynı zamanda bilimselliğe de önem vererek düşündükleriniz sizi etkilemiş olabilir. Sn Canugur'un dediği gibi içinizde "galiba'lar, acaba'lar" olabilir. Mantık ve içsel inanç çatışması nedeniyle bilinçaltınızda oluşan çelişkiden kaynaklanan bir rüya olabilir. Sorgulamalar yaparken açığa vuramadığınız düşüncelerinizden kaynaklanabilir... Aslında en doğru yorumu yine siz kendiniz yapabilirsiniz Sn Flamenko... Düşün dünyanızın en iyi tanığı yine sizsiniz çünkü... Saygılar __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sayın flamenko sizi kırdıysam özür dilerim. Yazımın başında da yanlış anlamayın demiştim. Ben sadece normal hayatınızda sizi meşgul eden hislerin var olup olmadığını sordum. Tekrar sizi kırdıysam özür dilerim. Saygılarımla... __________________
“Ya öğrenen ol, ya öğreten ol, ya da dinleyen ol: Sakın dördüncüsü olma, helak olursun!” Hz.MUHAMMED(SAV) cevyil Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-08-06 22:25 . |
| #7 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| iNSANLAR DÜŞÜNEBİLEN YATRATILARDIR.bizler Allah Teala nın olmadıını da düşünebiliriz ama bu bizim için hiçbir zman inançsızlık anlamına gelmez.çünkü insanoğlu beşerdir.kalpten gecebilir.yani demek istediim gördüün rüyayı 1001 türlü yorumlayabilirsin.önemli olan senin nasıl inanmka istediindir.saygılarımla |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: İSTANBUL
| Alıntı:
gerçek manada ölüm yoktur zaten, "sen yeniden baas olacaksın kendini hazırla elinde olanlara ve götüreceklerine bak" ikazıdır... __________________
VaR Olan birşeyin,yok olandan gelmesi imkansızdır... descartes. | |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: İSTANBUL
| Alıntı:
Amaç şahit olmak .eşhedüdeki şahitlik,ben şahitdim diyorsunuz kelimei şahadet getiriken insan görmediğine (algılayamadığına) nasıl şahit olur? şahit olsa bile yalancı şahit olur. Peki neye şahit olunacaktır ilkönce "Eşhedü en Lailahe illAllah"sonrA ve eşhedüenne Muhammeden abd duhu ve rasuluhu" Öldükten sonra sorulacak sorulara gelince ; bu kendi bünyende açığa çıkacak olan sorgulama sistemidir.Bunların cevaplarını dünyada bulmak gerekir çünkü " Dünyada ama olan ahiretede amadır "yani kördür. __________________
VaR Olan birşeyin,yok olandan gelmesi imkansızdır... descartes. | |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|