| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Bulamadım/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Onceden bu forumda oyun elektronik vs gibi başlıklar vardı bende eskiden üyeydim ama şifremi bulamadım yeniden üye oldum ama o başlıkları bulamadım |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın uqur#, Bende bulamadım. Güzelim bölüm heba olup gitmiş. ![]() Saygılar, |
| #3 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Yazıyaz da özellikle bilim, edebiyat ve siyaset üzerinde yoğunlaşarak yayın hayatını sürdürmeyi hedeflemektedir. Bu arada bazı bölümlerin zaman içinde kaldırılması, belki bazı bölümlerin foruma eklenmesi sürekli gündeme gelebilecek çalışmalardır. Gerçekte böyle bir çalışmanın yapılmaması yadırganmalıdır. Şunu da söyleyebilirim ki; bu çalışmalar halen de devam etmektedir. Yine bazı bölümlerin kaldırılması gündeme gelmekte ve bazı bölümlerin de alt bölümlerle genişletilmesi gündemdedir. Doğal olanın da bu olduğunu sanıyorum. | |
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın Melnur, Yöneticilik yapmış biri olarak; yönetimin işine karışmak gibi bir niyetim yoktu. Bildiğiniz gibi elektronik bölümünü ben ve eski üyemiz Sayın Melek birlikte kotarmıştık. Duygusal olarak yazılmış bir mesajdı sadece. Başka bir sebebi yoktur. Saygılar, |
| #5 | ||
| Alıntı:
Bundan hiç kuşkum yoktu zaten. Yazıyaz'a tekrar hoşgeldiniz diyorum. | |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sayın yöneticiler formun kurallarını okumadan son yazımda hata yaptım galiba papayı anlatırken eskiden faşist oldugun yazdım... artık kusuruma bakmayın özür dilerim isterseniz yayınlamayabilirsiniz.....veya faşist sözçügünü siliz. teşekkürler marimari |
| #7 | ||
| Alıntı:
İsteğiniz ölçüsünde sözkonusu sözcüğü yazınızdan çıkardık. | |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| sevgili melnura teşekkürler Teşekkürler efendim saygılar sevgiler...... ![]() ![]() marimari |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|