"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006 Ülke / Şehir: Vatansız yerden
| Forumda sizce en devrimci en milliyetçi ve en muhafazkarlar kimler.. __________________
Merhaba dostlar... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Sn Artena en devrimci, Sn Hamas en muhafazakar... Sn Canugur'un anlatımı çok güzel... Onunla konuşmak da çok güzel.. __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
| #3 | |
| Sayın Artena en devrimci Sayın Asi12 en milliyetçi idi ama şimdi İl-bilge var sağolsun..Aramıza hoş geldin.. Sayın kanaat en muhafazkar... __________________
Merhaba dostlar... |
| #4 | ||
| Alıntı:
Evet Sn Komutan, Sn Kanaat de muhafazakarlık kategorisinde üstlere alınmalı.. __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... | |
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
![]() (saka haa, biraz ortami dagitalim...) ![]() saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
| #6 | ||
| Alıntı:
| #7 | ||
| Alıntı:
Sizi bir kategoriye sokmadım, buna ihtiyaç duymadım. Kendinize özgü üslubunuzdan dolayı belki de Saygılar __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... | |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
![]() Pek degil ama, ben daha cok, yasanan en son durumu göz önüne alarak yaziyorum, düsüncelerimi ona göre dizginleyip, duygusal olmadan gecmisle, deneyim ve birikimlerle köprüleri yikmadan yazmaya calisyorum diyebilirim. Örnegin, cumhuriyet ve demokrasiyi yok sayarak, devrimci olunmayacagina inananlardanim. Liberaller ise yenilikcidirler, devrimci degil ![]() Pek fazla adlandirmamak daha iyi belki de ![]() Cünkü su kosullarda tutarli bir demokrat olmaya calismak kadar önemli bir sey olmamasi gerekir? saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
| #9 | |
| Aslında kategoriyi biraz daha açıp daha iyi sonuçlar çıkarabileceğimizi düşünüyorum.. Mesela formun en asabisi eyiklum olabilir.. En güzel yazanı Papyrus.. En Atatürkçü Mahir2005.. __________________
Merhaba dostlar... |
| #10 | ||
| Alıntı:
| Konu Araçları | |
|
|