| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Yazar adaylığından kurtulmak/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Yazar adaylığından kurtulmak Artık yazar adaylığından kurtulmak istiyorum elimden geleni yaptım ama her seferinde yetkiller tarafından incelendikten sonra ... şeklinde yazı gelmesinden bıktım ... yazar olmak için daha ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim... __________________
Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye’nin bağımsızlığına armğan etmekten onur duyuyorum. Bu bağımsızlık düşüncesini mezara kadar götüreceğiz. DENİZ GEZMİŞ |
| #2 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Jul 2006
| Yazar adaylarının yayınlanmayan yazılarının ne olduğunu bilmek mümkün değil. Bulabildiğim kadarıyla 3 konuya yorum yazmışsın. Bana göre kendini iyi bulduğun bir konuda başlık açarak nelere, nasıl hakim olduğunu sunabilmelisin, diye düşünüyorum BF... __________________
Kitleler sustuğunda ya da susturulduğunda, tarihi kişilerin yaptığı sanılır. Tarihi bizzat kitleler yapar, kişiler sadece kitlenin bilincine sahip figürlerdir. |
| #3 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Sn Arsenik ve diğer değerli yazar adaylarımız Yazar olmak o kadar da zor değil aslında. Foruma girdiğinizde sağ üst köşeye bir bakmak yolu yarılamanız için yeterli. Sağ üst köşede ne mi var? - ''Seviye forumumuzun vazgeçilmezidir'' - Forum Kuralları - Mesaj Silinme Nedenleri Yukarıda saydığım bu üç maddeyi özümsemek ve yazılarınızda uygulamak yazarlık yolunda önemli bir yol kat etmenize yardımcı olacaktır. Foruma uyum sağlamanız ve forum kurallarına riayet etmenizde yolu tamamlamanızı sağlayacaktır. Yazar adaylarından (ve tabiki yazarlarımızdan) pek fazla bir şey istemiyoruz. Düşünce ve düşünceye saygı ; düşüncelerimizi dile getirirken forum kurallarına uymak, hepsi bu kadar. Aşağıda vereceğim en sık rastladığım hatalar listesi sanırım yazar adaylarının nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda biraz aydınlatıcı olacaktır. Aşağıda saydığım hataları yapan yazar adayları bu tür hataları yapmayı bıraktıklarında yazarlığa elbet yükseleceklerdir. Bunun içinde kurallara uygun YazıYazmaları gerekir. Bir yazar adayını bir kaç yazı ile ele almamız elbet düşünülemez. Yazar adaylarının bunu da göz önünde bulundurmasında yarar vardır. Yazar Adaylarından En Sık Rastladığım Hatalar 1- Chat Üslubu 2- Evet ben de katılıyorum gibi kısa onay cümleleri 3- Alıntı Kurallarına Uymama 4- Farklı düşüncelere tahammülsüzlük 5- Polemik yaratmaya yönelik yazı yazma Saygılarımla seha Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-09-06 11:30 . |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sevgili admin, Ben yazarlık adaylığından filan kurtulmak istemiyorum.Zira bu ilk deneyimim değil.Hatta adminler tarafından yazılarımın okunması beni gizlice sevindiriyor bile. bu tip kültür formlarına admin olmak,bu sorumluluğu almak ciddi bir kültür birikimi gerektirdiğinden dolayı altını çizdiğim bir çok konunun forumda dikkat çekmesini sağlayabiliyorlar.Bu konudaki hassasiyetleri ve titizlikleri tartışılmaz. Forumun kuralları var.Bu kabul edilebilir.ancak karşılaştığım bir çok forumda bu kurallara uyularak çok ciddi yıpratma,aşşagılama yapılmakta ve bu hareketler sistematik olmaktadır.Bu güdümlü timler,bireysel düşüncelerini değil içinde bulundukları siyasi ideolojilerine uygun beyinleri net ortamında aramakta,karşılarına çıkan mantıklı ve erdemli insanlarla garip mantıksız polemikler yaratmaktadır.Özellikle son günlerdeki Evrim teorisi-Fetullah gülen vakası gibi konuları taşıyarak sanal gündeme oturtmaya çalışıyorlar. Dilerim bu forumda onlardan uzak,belki yıllarca söyleyemediklerimizi yazarak suskunluğumuzu içimizden atıp,yeni kuşaklara değişik bir bakış açısı sunabilelim. ilker Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 19-04-07 13:52 . |
| #5 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sn.heptenasi; burada da hepsi var. Burada da evrim kuramını, Fethullah Gülen'i zaman zaman Adnan Oktar'ı tartışıyoruz. Ama merak etmeyin,hepsi yerli yerinde. Doğrudur; bazen gına geliyor. Sanıyorum o zaman en doğrusu sıkıntı veren konulara pek girmemek. Yeterli sayıda da topiklerimiz mevcut zaten. Olmadı; siz açarsınız! Bu arada forumlarımıza hoşgeldiniz! |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Aday üyeliği geçebilmek için aşağı yukarı kaç mesajımızın incelenmesi gerekiyor? Bizi bilgilendirebilir misiniz? __________________
"Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen" |
| #7 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın Melnur, Eski ünvanım olan petricli ile yeniden kayıt yapamadım!.. Forumda bu ünvan kayıtlı olduğu için kabul etmedi. Ama fpetricli ile kayıt yaptığımı hatırlamıyorum. Onuda kabul etmedi aynı sebepten. Neyse fazla önemli değil zaten. Fahrettin ünvanı ile yeni kayıt yaptım. Üye sayısını şişirmek dışında bir zararı olacağını sanmıyorum. Konuya dönersem... Yazar adaylığımın yazarlık seviyesine çıkarılmasını talep ediyorum. Not: Bir türlü sizinle buluşmak mümkün olmadı. Bu ay sonu ile işimden ayrılıyorum. İnşallah (memlekete gidip bir iki hafta kafa dinlemek mümkün olmazsa eğer) eylül ayı içinde sizce de uygunsa yüzyüze sohbet etme imkanına sonunda kavuşacağım.Beni bilen bilmeyen tüm arkadaşlara selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Saygılar, |
| #8 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
| |
| #9 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Sayın Petriçli, sizi tekrar görmek ne hoş. Gerçekten mutlu oldum. Hoşgeldiniz. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Alıntı:
Bence oyle bır sınır yoktur. Benım 50 oldu galıba hala adayım neyse yazar adayı olmak o kadarda kotu bırsey degıl ama tabıkıde yazarlıgın avantajlarıda cok fazla olsa gerek. Bende yazar olmayı ıstıyorum ama cokta kafama takmıyorum elbet bırgun olurum.. İnşallah. __________________
emre² | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|