|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Gelirsen... / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Şiir denemeleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Seni bir kez daha Görmeyecek miyim? Peki ala Git.... Ama eger gelirsen, Beni de getir yaninda…. __________________
Turbanla kros yarışmasınada senin ne işin var? |
|
| |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Zor.. Yalnız.. Ve bir başağrısı kalmış sadece geceden geriye umutsuzca türkü söylerken ... sen, gitmişsin.. ... gelecek misin?... ... __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Belki zamanından evvel, belki çok geç kaldığı için sahte yüzlere, Kendisi için seçilmemiş yüreklere giden ve kendisini asıl bekleyen, Gerçek ve ebedi ateşin kızıl rengine gelemeyen.... İşte burada tüm görkemiyle bekleyen ve sana ait olana, Hak ettiğin büyüklüklere geleceksin bir gün biliyorum.... Beklemiyorum ne var ki artık, Çoktan vazgeçtim gelişini beklemekten. Oysa düne kadar mutlulukla saklayıp çoğaltıyordum her şeyi Gelirsen azıyla yetinmeyesin diyerek. Ve mutluluğa hizmet ettiğime inanıyordum gelişini bekleyerek. Ne var ki hiç gelmemişsin. Belki de bir sonraki yaşam bırakılmış gelişin. Görünürde hiç gelmeyebilirsin de, bir düşte de kalabilirsin... Ya da gizli saklı bir yürekte kendi kendine yeşerip yaşayabilirsin... Doğrusu şu ki; bunların hepsi varlığınla bir geliştir zaten... Hiçbir şey gelmiyorken şimdi içimden, Bari sen gel... Hem de öyle bir yürekten gel ki sere serpe, anlayayım sen olduğunu... Ve gelirsen eğer, İnan olsun ki bana gelen ellerinden, gözlerinden öpeceğim. Görüyormusunuz sn.canuğur, bir kelimenizle bile bana neleri hissettirip yazdırıyorsunuz? Büyük insansınız, sihirli kelimeleri biliyorsunuz. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006 Ülke / Şehir: Vatansız yerden
| Gittiğinde; üç satırlık bir mektup bırakmışsın... Ne ara ne de sor demişsin.. Halbu ki; her baktığım yerde sen olacaksın.. Dönersen şayet, Ben sana olduğumdan daha yakın ve uzak olacağım... __________________
Merhaba dostlar... |
|
| #5 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Alıntı:
Git! Varlığımdan nasıl şuphedeyim, eminim dönmeyeceğine. Dönersen şayet, Benide getir yanında... | |
|
| |
| #6 | ||
| Alıntı:
Yokluğum seni yakacak... Dönersem şayet, Varlığım mutsuzluğun olacak.. __________________
Merhaba dostlar... | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Harika canımmm tüm dostlara içten alkışlar.. "Yarılanmış gecenin ortasından sesleniyorum sana Yıldızları sorma bana Bilmem kaç tane var Gözlerim sonsuzda kilitlenmiş,sen miydin bilemiyorum Sevdamıza sed çekmiş gibi uzayıp gider duvarlar" |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| yıl 1980 Ajandama iliştirilmiş bir not, "Çekmecemde bir güvercin saklamıştım Tutuklandığım gün salacaktım" Bir paket sigara Kültablasında Diğeri de Sırada Donuk akşamın her lahzasında Gözler pembeliğin ateşini arar |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| İçimden geldi diyebilmenin cesaretinde Susup sadece bakmak yine... Hadi, geri dönebilir misin Gülebilir misin bana yine.. Zamana boşverebilir misin... __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
|
| #10 | |
| Gelirsen... Neden gittiğini unutacağım, Terk ettiğin günü hiç anmayacağım.. Gelirsen.. Beni bana geri getireceksin, __________________
Merhaba dostlar... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|