"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Neden siyasal bilimler fakültesi neden siyaset dersleri siyasal bilimler fakültelerinde okutuluyor,diğer ünüversitelerde seçmeli ders olarak mecburi t.d.e. ve tarih gösteriliyor siyaset yasaklanıyor,halbuki okuyanların çoğu 18 yaş üstü yanı seçmen konumunda...NEDEN SAYGILARIMLA |
| #2 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Ben Siyaset Bilimi dersleri alıyorum. Belki yüzeysel olarak geçilebilecek, en genel bilgiler verilecek tarzda üstünden geçilebilir ama gerçekten siyaset bilimi dersleri alacaksanız bu dersler kolay değil Ama bu kadar çok istiyorsanız üniversitenizin bu dersleri veren fakültesine gidip yine derslere girebilirsiniz değil mi ? ![]() Samed Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 20-08-06 17:34 . |
| #3 | |
| sayın samed açıklarsanız sevinirim saygılarımla |
| #4 | ||
Kayıtlı Okur
| Alıntı:
| |
| #5 | |
| sayın samed ben 7 senedir bir siyasi partinin içindeyim ben bunu yeni nesil genç arkadaşlar için söyledim çünkü kendi tercihlerini öğrenip seçemezlerse ana ve babanın doğrultusunda ilerliyor yani demokratiflik gerçekleşmiyor ... saygılarımla |
| #6 | ||
Kayıtlı Okur
| Alıntı:
| |
| #7 | |
| sayın samed sence böyle olmasının sebebi ne |
| #8 | |
Kayıtlı Okur
| pardon anlayamadım? Nasıl olmasının sebebi ne? |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Lise çağında isteyenlere siyaset dersi verilmesi olabilir.Böylece meraklı gençlerimiz ideolojileri,ülkeleri,kişileri tanırlar. __________________
He He |
| #10 | ||
Kayıtlı Okur
| Alıntı:
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|