| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Canınız hiçbir şey yapmak istemediğinde nasıl zaman geçirirsiniz? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Diyelim ki canınız sıkılıyor. Hayat çok sıradan. Hiçbir şeyden zevk almıyorsunuz. Nasıl zaman geçirirdiniz? __________________
Yeter kaçtığın, çık artık karşıma. Kavga edelim, dövüşelim. Ya yen beni, ya da teslim ol. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| o zaman mc2 aklima geliyor ![]() __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal canugur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-08-06 17:20 . |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Boş oturduğumu hiç bilmem. Gerçekten ilginç ve yalan gibi gelecek ama öyle. ya birşey okurum ya birşey yaparım. Hiç birşey yapmıyorsam internette birşeylerle uğraşırım.(eğlence filan değil) Yada satranç oynarım |
|
| |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İZMİR
| canım hiç bir şey yapmak istemediğinde mutlaka başka bir şey yaptırmaya çalışırım kendi kendime öyleki başlayıp bitiremediğim saçmalıklarla dolu hayatım.birinden sıkıldığımda başka bir şey ondan da sıkıldığımda başka canım ne istiyorsa onu yapıyorum yanii... canınızın hiç bir şey yapmak istememesi bahane hayatı durdurmayınn bu yüzdenn |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Canımın hiçbir şey yapmak istemediği durumlar genellikle duygusal olarak yıprandığım veya ruhsal olarak yorulduğum zamanlar oluyor. Ancak tüm bunları olduğu gibi bırakmak yerine zihinsel olarak uğraşı vermeyi tercih ediyorum. Zamanla, "zorunda olmak" ile "istemeyi" yer değiştiriyorum... Mutlaka bu hayata ve kendiminkine bir katkım oluyor, olmalı da... Olmazsa anlamsızlığımı/anlamlılığımı sorgulamaya başlarım galiba.. Saygılar __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| canım birşey yapmak istemediğinde,genelde uyurum ![]() uykum yok ise uzanarak kitap okurum. uzanarak kitap okuduğumda da uykum gelecektir bunu bilirim ![]() |
|
| #7 | ||
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
aynen bende...en iyisi takıp kulaklığı müzik dinlemek,birşeyler okumak..buda olmuyorsa en sevdiğim arkadaşlarımı arayıp birlikte yürümek,gezmek iyi olur heralde..__________________
yaptığınız iyi ya da kötü herşey bir gün size geri döner..eden bulur... | |
|
| #8 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Canım birşey yapmak istemediğinde birşey yapmıyorumdur zaten. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| bi sürü penguen dergisi koyarım önüme.. bişey yapmak istememem uzun sürerse soluğum daralır çünkü.. seçer seçer bazen seçmeden okurum.. yiğit özgür tebessüm bile ettirmiyorsa duvara bakarım.. odamın duvarına.. çok çok uzun süre balınca uykum gelir uyurum.. kalkınca da canım bişey yapmak istemezse.. aynı şeyleri yaparım gene.. ama en sonunda gülerim yiğit özgüre ![]() __________________
:73 serabik :73 |
|
| #10 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Birşeyler yer veya içerim böylece keyiflenir ve yapacak birşey bulurum. Fakat hala birşey yapmak istemiyorsam ki bu gerçekten duygusal olarak çok sıkıntılı dönemlerimdir, direk uyurum... Günlerce uyanıp uyanıp uyuduğumu bilirim Sanki ruhsal bir tedavi uyumak ![]() |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|