"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İZMİR
| sigara paketlerinin üzerindeki uyarı yazılarına dikkat çekmek istiyorum. "SİGARA ÖLDÜRÜR" "SİGARA SAĞLIĞA ZARALIDIR" bu yazılar ne kadar uyarıcı dikkate alan kim? ben tam aksini düşünüyorum çocukların için büyük ölçüde teşvik edici..annesinin ya da babasının elinde üzerinde kocaman harflarle SİGARA ÖLDÜRÜR yazısını gören çocuk bir annesine bakıyor birde paketin üzerin de ki yazıya küçük bir cocuğun düşünce sistemi şöyle gelişir sanırım annem bu sigara yı içiyor ama ölmüyor.. nedn bu yazılar yazılır merak ediyorumm!!! |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| herkes sıgarayı bırakır bız baslarız uyarı yazılarına gelınce hıc yokdan ıyıdır diye düşünyorum bir şekilde sigaranın kötü oldugunu anlatmalıyız (genelde hep sigara kullananlar sigarayı kötüler ) |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bir gün dolmuşta şoför ara gaz, fren, sağa sola minibüsü yatırarak giderken, arkalardan bir bayan "Lütfen şoför bey biraz yavaş gidermisiniz, canımı sokakta bulmadım" demişti, daha sözü bitmeden, Şoför sağ omuzunu koltuktan geriye, şöyle bir Kemal Sunal edası ile attı "Ben deeee" dedi ve ardından bir aragaz fren daha patlatarak, devam etti. Biraz uyarılara kulak asmıyoruz gibi, özellikle de yaptığımız işler hakkında olan uyarılara. Saygılarımla... __________________
“Ya öğrenen ol, ya öğreten ol, ya da dinleyen ol: Sakın dördüncüsü olma, helak olursun!” Hz.MUHAMMED(SAV) |
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
Karadeniz bölgesi şehirlerinde üzerinde çeşitli uyarılar barındıran sigara paketleri konusunda yaşanan bir olay. Sigara içenlerin özellikle bildiği çeşitli yazılar mevcut. Bunların arasında "Sigara içmek spermleri öldürür" ve "İktidarsızlığa yol açar" gibi ifadeler de yer alıyor. Bir arkadaşım büfeden sigara almak için sıra bekliyor. Önündeki adam da sigara alıyor, büfecinin uzattığı sigarayı elinde şöyle bir çevirdikten sonra "bana sperm öldürenden değil, normal öldürenden ver" diyor... Sonraları bu ve benzeri olaylar basına da yansıdı... Bu da farklı bir nokta... Etki etmesi gereken alan bu olmasa gerek?? Saygılar __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... | |
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bende buna benzer komik bir olay yaşamıştım Arkadaşımın sigara paketi elindeydi bende onunkinde ne yazıyor diye merak edip baktım.'bir daha içersen annene sikayet edicem valla' gibi bir yazı vardı tam hatırlamıyorum.Meğer bi dergide varmış ordan kesip yapıştırmış.O paketi atmıyormuş aldığı sigaraları ona koyuyormuş cok ilginc gelmişti..Siz düşünün artık,bunları değil dikkate almayı bırakın dalga bile gecebiliyorlar yenilerini yapıştırıp..bu sigara konusunda bende cok sikayetciyim cünkü içenler sadece kendilerine zarar vermiyorlar bizede zararları dokunuyor..Bir gün dünyada kimsenin bu zehiri içmeyeceğini umuyorum hem kendileri hem cevrelerindekiler için...sigarasız günler dilerim![]() __________________
yaptığınız iyi ya da kötü herşey bir gün size geri döner..eden bulur... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İZMİR
| hiç bir şey zaten planlandığı amaca ulaşmıyor ya da uygun yapılmıyor.bu uyarılar hiç kimsenin dikkatini gerektirdiği ölçüde doğru yönde çekmiyor... çocuklar hariç... her gün daha da bu sigaraya alışıyorlar bulaşıyorlar... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|