"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Nasıl kitaplar okursunuz ??? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Edebi tartışmaların ve kitap tanıtımlarının yer aldığı bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Aug 2006
| Nasıl kitaplar okursunuz ??? nasıl kitaplar okursunuz genelde insanlar sürükleyici aksiyonlu macera kitaplarını sever onlar ilgi çeker ben kitapta beni çeken aksiyonlu güzel bir konu varsa okurum... |
|
| #2 | ||
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
İlk 10 sayfasıda önemli tabi Genellikle tavsiye üzerine okuyacağım kitaplarda kullandığım yöntemdir. Kitabın ilk 10 sayfasını okuduktan sonra devam edip etmeyeceğime karar veriyorum![]() Bir de biyografileri okumaktan sanırım biraz daha fazla zevk alıyorum ![]() | |
|
| #3 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| genellikle siyasi kitaplar hoşuma gider.siyasettede yaşanmış olan olaylar,düşünceler.ama bu aralar biyografiler ilgimi çekiyor... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Ben genelde Türk kalasiklerini okuru.Ayrıca korku-macera romanlarına da bayılırım. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Nasıl kitaplar okuduğumuzu anlatırken, bu kitapları neden tercih ettiğimize dair bilgiler de verirsek sanırım daha güzel bir paylaşım olur. Başta tarih, siyaset, edebiyat olmak üzere elime geçirdiğim her kitabı okumaya çalışırım. Tarih benim için çok önemli ve ilgi çekici bir nokta, siyaset günümüzün vazgeçilmezi ve hemen hemen herkesin fikir yürüttüğü gözde bir konu. Ve edebiyat, hayatımın yapıtaşlarından, vazgeçilmezim, ... bir alan... "Sıkıldım bırakıyorum" demeden her kitabı sonuna kadar okumak için uğraşırım. Yarıda bırakmak rahatsız ediyor, sanırım alışkanlık olmuş bu bende.. Saygılar __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Teşekkür ederim uyardığın için sayın il_bilge.Türk klasiklerini anlaşılması açık ve net olduğu için ve ayrıca geçmişe götürdüğü için seviyorum.Macera-korku romanlarını da sanki olayın içindeymişim gibi kaptırıyorum kendimi.Romandaki karakterlerden biriymişim gibi hissediyorum.Bu da benim ilgimi çekiyor. |
|
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| 1-1.5 sene oncesine kadar surekli fantastik kurgu okurdum bazen iki kitabı birden okudugum bile oluyordu su son zamanlarda daha cok gizli kalmış gerceklerler ilgili kitabları gizli örgütlerin iç yüzlerini anlatan efendi tarzı kitablar okuyorum |
|
| #8 | |
| Soner Yalçın'ın kitapları gibi, öyle değil mi Sn Alionur? Illuminati, Kurukafa ve Kemik (Skulls and Bones), Tapınak Şovalyeleri, gibi konular da sanırım ilginizi çekiyordur. Başka hangi gizli kalmış gerçeklerle ilgileniyorsunuz? Ve sadece Türkiye içerisinde mi yoksa daha geniş bir alanla mı ilgileniyorsunuz? Saygılar __________________
|
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| evet soner yalçın hem türkiye içinde (mitin gizli tarihi gibi) hemde evrensel boyutta zaten illuminati bilderberg cfrciler bunlar dunya üzerinde planlar yapan legal ve illegal örgütler |
|
| #10 | |
| Paylaştığınız için teşekkür ederim. Benzer konulara ben de ilgi duyuyorum, özellikle Tapınak Şovalyeleri tarihine.. Saygılar __________________
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|