"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Büyük İhanet

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski23-08-06, 01:55  #1
Atilla

Atilla'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006
Ülke / Şehir: Denizli
Büyük İhanet

Yangınları PKK üstlendi
Bir haftadan beri süren orman yangınlarını bölücü terör örgütü PKK üstlendi.
Bölücü örgütün yayın organlarından birisinde yer alan habere göre örgüt üyeleri, İstanbul, Antalya, Bodrum, Muğla, İzmir, Çankırı, Kastamonu, Karaman, Balıkesir, Bolu, Amasya, Sakarya, Denizli, Karabük, Manisa, Çanakkale, ve Aydın'daki ormanları kasten yaktı..

kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=38907

İşte ben buna yazacak birşey bulamıyorum.Bu vahşilerin ,bu yaratıkların kökünün kazınmasını diliyorum.
Eski23-08-06, 02:12  #2
Samed
Kayıtlı Okur

Samed'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Ülke / Şehir: istanbul

Şimdi birşey derdim de "burası kahve değil" derler diye demiyorum. Ağaçtan ne istiyorlarmış çok merak ediyorum. Ağaçları yakarak bizi oksijensiz bırakıp öldürme peşindeler mi Gülüyorum ama acıyorum bunlara. Tamamen zarar ziyan kaybetmiş insanlar. Toprağın tiksinç insanları kusma gibi bir özelliği olsaydı ortalık pkklıdan geçilmezdi herhalde...
Samed is offline  
Eski23-08-06, 09:32  #3
phidas

phidas'nın Avatarı

Orman yakanları kınıyorum. Her kim iseler

Ormandan bir dal kesenin kafasını keserim-F.Sultan Mehmet
phidas is offline  
Eski23-08-06, 09:55  #4
kalamiti

kalamiti'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006

Bunun bir çözümü olmalı nedir elimizi kolumuzu bağlayan, çok üzgünümm çoook........
Eski23-08-06, 12:56  #5
komutan

komutan'nın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Ülke / Şehir: Vatansız yerden

Kürt köylerinde yakılan ormanlara sessiz kalanlar bu gün de sessiz kalmalıdır..
Topic eğer birilerini sövmek için açılmışsa tabii ki buna dur diyeceğiz...
Çözüm için katkıda bulunmak yerine hala düşmanlık kokan yazılar yazmak Türkiye'ye birşey kazandırmaz..
Artena arkadaşım devrimci bir tutum göstermiştir..Bende bir devrimci iddasını taşıyorum ve Artena'ya yalnız olmadığını söylüyorum..
Eski23-08-06, 13:25  #6
Atilla

Atilla'nın Avatarı

Ülke / Şehir: Denizli

Yangınlar nerede olursa olsun ormanlar korunmalıdır.Bilerek orman yakana ben insan bile diyemem.Bunlara sessiz kalmak onları desteklemek sayılır.Onlara karşı tepkimi bu yolla gösterebiliyorum.Bu şovanistlik değil benimkisi sadece çaresizlikten kaynaklanıyor.Bu kızgınlığımın nedeni de bu.

Atilla Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-08-06 13:38 .
Atilla is offline  
Eski23-08-06, 13:34  #7
kalamiti

kalamiti'nın Avatarı

Afedersiniz ama bizim başımızdaki liderler bizden daha mı akılsızlar acaba, bizim düşünüp hissettiklerimizi onlar hisedemiyorlar mı acaba? Bizler sandıklara giderken onlar vaadlerini anlatmaya devam ediyorlardı ve pkk hep vardı ve hep propoganda konusuydu, biz onları neden seçtik? hani hep diyoruz ya -her şeyi devletten bekleme, sende bir mum yak- buna katılıyorum kenimi de eleştirmeye hazırım fakat ben devletimizin bu konuda aciz olduğunu düşünmüyorum bence buz dağının altındakileri de görmek lazım...
saygılar
Eski23-08-06, 13:37  #8
Hamas
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Mar 2006

Alıntı:
Sayın komutan şöyle demiş:

Kürt köylerinde yakılan ormanlara sessiz kalanlar bu gün de sessiz kalmalıdır..
Topic eğer birilerini sövmek için açılmışsa tabii ki buna dur diyeceğiz...
Çözüm için katkıda bulunmak yerine hala düşmanlık kokan yazılar yazmak Türkiye'ye birşey kazandırmaz..
Artena arkadaşım devrimci bir tutum göstermiştir..Bende bir devrimci iddasını taşıyorum ve Artena'ya yalnız olmadığını söylüyorum..

Madem sizin deyiminizle kürt köylerinde yakılan ormanlara sessiz kalmadınız TÜRKİYE nin ormanlarını yakanlarada sezsiz kalmayın.BUYRUN.....
Topik birilerini sövmek için açılmamış insanlar tepkilerini koyuyorlar ve buradaki tepki sadece yazı ile olabilir sn komutan!
Hamas is offline  
Eski23-08-06, 14:04  #9
il_bilge

il_bilge'nın Avatarı

17 ilde tamamı jandarma bölgelerine yakın olmak üzere birbirine çok yakın zamanlarda çıkan ve bazıları hala süren, bu ülkenin en büyük değerlerini yakıp kül eden olaya tepki vermek vatan-millet edebiyatı değildir.

Öyle adlandırılıyorsa söyleyecek birşey yok, pkk terör örgütü bugüne kadar sergilediği hain ve adi saldırılarına daha da adilerini ekliyor ise ve yüreğiniz yanmıyorsa söyleyebilecek birşey yok.

Bu ülke toprakları üzerinde kürt bölgesi, laz bölgesi diye bir ayırım yoktur. (Çok yapılmak istense ve uğraşılsa da). Bu ülkenin herhangi bir kısmında çıkan yangın Türkiye'de meydana gelen bir olaydır ve Türk-Kürt demeden herkesi ilgilendirir. Ama tabi, özgürlük mücadelesi, kardeşlik mesajları kisvesi altında terör saldırıları ile üniter yapıyı bozmak isteyen bölücü bir örgüte her türlü desteği veren, yaptıkları adiliklere rağmen bunları meşru bulan ve savunan pkk yanlısı insanların ufuklarının kapalı, bilgilerinin kısıtlı, vatanseverlikten uzak ve kandırılmış olduklarına da inanıyorum.

Bir ülkenin ormanlarını yakarak, çocukları vurarak, evleri basarak, yollara döşedikleri mayınlarla yüzlerce insanı sakat bırakarak/şehit ederek, kalkınmaya harcayabileceği parayı teröre vermesini sağlayarak ne tür bir mücadele yapıyorlar ve bu nasıl savunulabiliyor bilmiyorum.

Tek bildiğim yanan her bir ağacın yüreğimi burktuğu, içimin acıması, bu kadar da hainlik olmaz deyişim... Oluyor işte, göz göre göre...

Saygılar
Eski23-08-06, 14:17  #10
küçükkarabalık
Yazıyaz Dergi Yazarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Ülke / Şehir: İstanbul

Bu topraklar ne Türk'ündür ne de başka bir milletindir. Toprağın sahibi olamazsınız, onun parçası olabilirsiniz. Bu toprakların adı da "Anadolu"'dur verilen, herhangibir "iye"'li ad, "istan"'lı ad tamamen geçersizdir.

Neyse, konu bu değil. Dediğim gibi bahsettiiğim şovenizm hemen kendisini gösterdi. Hep o hiç çözüm önerisi getirmeye bile niyeti olmayan, sadece faşis devletlerde olduğu gibi toplumu milli duygularla ajite edip, uyutmaya çalışan kişiler yüzünü göstermeye başladı.

ANADOLU'nun ormanlarının yakılmasını kimsenin isteyeceğini sanmıyorum. Ama ormanların yakılmasını engellemek kafa kesmek, dağa top - tüfek yığınağı yapmakla olmaz. Siz burda "Ah lanet olsun." "Şuanda ekranın karşısında ağlıyorum" gibi duygu sömürüleri yapacağınza ciddi ve gerçekten bunların sonunu getirecek çözümlerden bahsetmelisiniz. Aksi takdirde o güzellik yarışmasındaki, manken kadar bile değeriniz yok gözümde.

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı