"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| İlginç uyarı mesajları. Sizler daha iyilerini tasarlayabilirsiniz. __________________
Yeter kaçtığın, çık artık karşıma. Kavga edelim, dövüşelim. Ya yen beni, ya da teslim ol. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Çok güzel olmuş tebrik ederim. Vaktim olsa bende çalışmalar yapmak isterim.... |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sn antic çok beğendim teşekkürler, özellikle 4.yü ![]() |
| #4 | |
| Çok güzel olmuş teşşekürler Sn.Antic bu görüntüleri gören birinin hala sigara içmeye devam edermi özellikle 4.görüntüyü gördükten sonra:D __________________
Hiçbirşey |
| #5 | |
| sayın antic. güzel olmuş ![]() sigara üzerindeki yazıların kaldırılıp,yerine sigara nedeniyle oksijen tüpüne bağlanmış insan fotoğrafı veya yine sigara nedeniyle bacağı kesilmiş bir adam fotografı konulsa daha etkili olur diye düşündüm. okumayan bir toplum olduğumuzdan eminim sigara paketlerinin üzeri bile okunmuyordur. fotoğraflar daha etkili olur bence. hatta işte bu tek bacaklı adam winston içerdi(winston paketinde) veya bu nefes alamayan kadın malboralayt içerdi(marlboro paketinde) gibi. bush'un olduğu resim abartılı.. sigara zeka geriletebilir ama bush kadar yapamaz bence![]() |
| #6 | |
| Paketlerin üzerine insan resimleri konulsa:154 Bakmaya dayanamayanlar tabaka kullanmaya başlar, diğerleri de eminim boş kaldıklarında onlara kaş, bıyık, protez bacak falan çizmeye başlar ![]() |
| #7 | ||
| Alıntı:
| #8 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| :D:D:D çok iyi yaaa |
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| bu uyarılarla en kısa zamanda bırakırım ben bu sigarayı ![]() |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Yasal uyarıları görünce; ''sigaram ve ben mutluyuz'' diyordum... Ama bunlar bıraktıracak cinsten....__________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|