| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Beyaz Türklerin bakış açısı. (İBRET İÇİN)/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| Bizi yıllarca yöneten ve hala önemli ölçüde yönetmekte olan Beyaz Türklerin bakış açısı. Zencilere karşı demekki ükemizde de ırkçılık yapanlar varmış. Hatta onları insan yerine koymayan, evrmci bakış açısıyla onlara yarı gelişmiş orangutan gözüyle bakanlar. Alıntı:
Okura küfretmesi ise eleştirilemeyecek kadar iğrenç br durum. | |
|
| #2 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bu forumda böyle bir şey söylemeye kalksa Turgut Bey tereddütsüz en kısa zaman içinde uzaklaştırılırdı. Ne yazık ki, kendisi özgür düşünce platformunda değil; burjuva ve faşizan bir bir sınıfın-devletin çığırtkanlığını yapmakta ve yargı vs. olsun kollanmakta.. Bu kadar seviyesiz, fikir içermeyen, acizliğinin simgesi yazısını okuyunca yüzümde acı bir gülümseme oluştu. Acizliğini, ezilmişliğini saklamak için başkalarını aşağılamaya çalışmak.. Turgut Bey'e acıdım.. Bence ona sadece acınmalı.. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006 Ülke / Şehir: Vatansız yerden
| Bu kadar da seviyesiz birşey okumadım hayatımda.... __________________
Merhaba dostlar... |
|
| #4 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sanırım şuurunu yitirmiş. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Sermaye taktiği,reklamın iyisi kötüsü olmaz.Kendinden söz ettirmek ve gündemde kalmak için her şey mübah. saygılarımla |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Yargıtay'ın agresif gazeteci (!) Tuncay Özkan hakkında verdiği karardan sonra buna benzer daha çok iğrenç yazılar okuruz. Buyrun; Türkiye'den hukuk manzarası: Alıntı:
| |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
![]() Aynı hukuk,RTE nin başbakan olmasına müsade etmedimi?Aynı hukuk ile yargılanan ve trilyonları götüren Erbakan gül gibi evinde yaşamıyormu? düşüncemin karşısında karar veren hukuk kötü.Ama düşüncemin paralelinde cezalar veren hukuk iyi.Sürekli çifte standart olcak değilmi? saygılarımla | |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Din'den Allah'tan bahseden herkes Erbakancı, AkP'li!!! Erdoğan'a da Erbakan'a da oy vermedim şimdiye kadar. En ufak bir desteğim bile olmadı. Ayrıca ne Erdoğan ne de Erbakan bu söylediklerimin dışında. Yalnız şunu da hatırlatayım: Tayyip Erdoğan'ın eylemi zaten suç değildi ki. ŞİİR okumuştu hatırlarsanız. Bu yüzden O'nun durumu farklı. Erbakan'ın durumunu araştırmadım. Bilmiyorum. Suçluysa cezasını çeksin. | |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
![]() Önyargılı olmaya siz kapı aralamışınız çünkü haber kaynağınız belli ![]() | |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Şimdi Amerikancı olacam sizin gözünüzde, değil mi?:61 | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|