"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Barışa Rock 2006 'Rock'n Coke Festivali'ne tepki olarak 2003 yılından bu yana düzenlenen 'Barışarock Karşı Festivali', 26-27 ağustosta gerçekleşecek. Bu yıl müzik dışında tiyatro gruplarının da sahne alacağı festival, Sarıyer Mehmet Akif Ersoy Piknik Alanı'nda ücretsiz olarak gerçekleşecek. Festivale katılacaklar: # Anima # Aylin Aslım # Bulutsuzluk Özlemi # Catafalque # Çamur # Çilekeş # Deli # Demirhan Baylan # Demir Demirkan # Erdal Bayrakoğlu # False in Truth # Gevende # Işığın Yansıması # Kara Güneş # Kara Kedi # Kardeş Türküler # Kurtalan Ekspres # Koma Revşen # Moğollar # Mor ve Ötesi # Nidal (Suriye) # Pinhani Redd # Soulitary # The Blow Ups (İngiltere) # Turgut Berkes # Yaşar Kurt # Yolgezer # Zardanadam Beyoğlu'ndaki Makine Mühendisleri Odası'nda düzenlenen basın toplantısında Barışarock İnisiyatifi adına festival hakkında bilgi veren Taner Öngör, yurt içi ve yurt dışından müzik grupları ve sivil toplum örgütlerinin gönüllü desteğiyle sponsor olmadan gerçekleştirilen festivale geçen yıl 35 bin kişinin katıldığını söyledi. Öngör, ''Herşey gönüllülük esasıyla yürüyor. Profesyonel olarak kimse çalışmıyor. Müzisyenler gönüllü olarak sahne alıyor, gruplar gönüllü gösteri yapıyor. Gerekli malzemeler ortaklaşa sağlanıyor. Savaşa müzikle 'hayır' demek için herkesi festivale katılmaya davet ediyoruz'' dedi. Festival kapsamında bu yıl müzik dışında tiyatro gruplarının da sahne alacağını belirten Öngör, büyük bir tiyatro festivalinin de gerçekleştirileceğini vurguladı. Kaynak: CNN Türk __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. Kitap Tozu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 31-08-06 22:42 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Evet bende o organizasyona katılmayı dusunuyordum ama bazı özel nedenlerle gıdemeyecegim. Cok uzuldum gıdemeyecegim için. Bence kaçmaz. __________________
emre² |
| #3 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben de büyük ihtimalle orda olacağım. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2006
| merhaba arkadaşlar! artık yavaş yavaş ısınıyorum sanırım bu foruma ve burada barışock ile ilgilenen arkadaşlarla karşılaşmak gerçekten çok güzel bu sene bende vardım ve çok etkilendim bazı eksiklikler arızalar mutlaka vardı ama yine tabir yerindeyse kendi yağıyla kavrularak yapılan iş olarak harikaydı uzun süre sohbet edebilmek umuduyla... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|