|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Askerlik sistemi ve Lübnan / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| lübnana asker göndermeyi tartıştığımız şu günlerde benim asıl merak ettiğim acaba oraya bakanların yada milletvekillerinin veya nüfuz sahibi kişilerin çocuklarından kaç tanesi gidecek.(sorunun yanıtını hepimiz biliyoruz ama neyse...)şunu belirtmeden geçemiyeceğim.ulusal çıkarlarımız gereği bencede asker gönderilmeli.ama sadece garib gurebanın değil, herkezin... bunuda yapamiyacağımıza göre bence en iyisi çeşitli özendirici ödüller koymak.örneğin (fatih altaylının dediği gibi) oradaki askerliğin bir gün yerine iki gün saymak veya bol maaş vermek gibi... __________________
KORKMA!SÖNMEZ BU ŞAFAKLARDA YÜZEN ALSANCAK... |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Alıntı:
![]() Lübnana asker göndererek, bizim ulusal çıkarlarımız nasıl sağlanacak? Sizin bahsettiğinizde paralı askerler için bir çözüm! | |
|
| #3 | ||
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
| |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
ben diyorum çanakkale boğazı;siz diyorsunuz hürmüz ) | |
|
| #5 | ||
Kayıtlı Okur
| Alıntı:
![]() | |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
| |
|
| #7 | ||
Kayıtlı Okur
| Alıntı:
| |
|
| #8 | ||
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Anadolu
| Alıntı:
Emin olun zengin,nüfuzlu aileler para için çocuklarını o cehenneme yollamazlar.. Yani sonuçta yine olan garip ve yoksul vatandaşlarımıza olur.. Saygılarımla.. __________________
Her an bir çarpıntıyı yaşamaktayım Her an çılgın bir heves dağlıyor kalbimi Tanrım, ben mi hayatı aşmaktayım Yoksa hayat mı aşmakta beni... | |
|
| #9 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Anadolu
| Lübnan' a asker gönderilmesinede kesinlikle karşıyım.. Evet ortada haksız bir savaş var doğru.. Ama Türk askeri o ortamda bulunmamalı.. O coğrafyada sonucun ne olacağı belli olmayan haksız bir savaş var.. Ve asıl endişe veren bu savaşın, zaten patmak için bir bahane arayan diğer ülkelerinde katılması.. Türkiye arabuluculuk yapayım derken kendisini asla içinde olmaması gereken bir savaş içinde bulabilir.. Saygılarımla.. __________________
Her an bir çarpıntıyı yaşamaktayım Her an çılgın bir heves dağlıyor kalbimi Tanrım, ben mi hayatı aşmaktayım Yoksa hayat mı aşmakta beni... |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Yeni bir 1 Mart tezkeresi ile karşı karşıyayız. Bence hükümeti buna zorluyorlar, hükümette ne yapsak bunu halka daha yumuşak göstersek diye uğraşıyor. Bu konuda ABD'den ve İsrail'den müthiş bir baskı var. İNŞAALLAH bu oyuna gelmeyiz. Müslüman'ı Müslüman'a kırdırmak istiyorlar. Saygılarımla... __________________
“Ya öğrenen ol, ya öğreten ol, ya da dinleyen ol: Sakın dördüncüsü olma, helak olursun!” Hz.MUHAMMED(SAV) |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|