"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
A...la la la la/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bu zamanın insanını sevemiyorum,ölülerin çığlığını duymayanları sevemem.İnsanlığından men edilmiş insanları sevemem,tüm hayatın yükünü taşımadan gidiyor onlar ve sanki hepsinin yükü benim sırtımda.Sanki tarih yazılmıyor bu zamanda ve Tanrılar izne çıkmış.Kollarım kırılıyor taşlar altında,kırılan kollarım değil hayat damarlarım...Kardeşlerimin sesi çıkmıyor hepsi oturmuş Sam Amca kucağına ve Sam Amca'nın zina yeri olmuş coğrafyam.Kamplarında gençlerime aş,yatak veren Filistin çıkar beni bu bataklıktan,al ataşine beni de. Anadolu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-08-06 18:27 . |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| çok güzel bende ölülerin çığlığını duymayım vicdan muhasebesi yapmayanları sevmiyorum.ama napalım elden ne gelir sadece dualarımla onların yanındayım. tanrılar izinde değil yeterki onları bulalım. allah zalimden elbet bir gün hesap soracak. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|