Dergi

Blog

Evrim

Marksizm

Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Kültür - Sanat > Kültür-Sanat tartışmaları ve haberleri > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski28-08-06, 18:33  #1
orkhun

orkhun'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Ülke / Şehir: ankara
Fotoğraf Yarışması

Fotoğraf Yarışması

Kurallar:

- Yarışmada belli bir konsept yoktur. Yarışmanın asıl amacı, üyelerimizi paylaşıma teşvik etmek ve bunu daha eğlenceli hale getirme gayesinden başka birşey değildir.

- Fotoğraflar kendi çektiğimiz fotoğraflar olmalıdır. Lütfen internetten bulduğumuz fotoğraflarla başvuruda bulunmayalım.

- Katılım süresi 15 gündür. (28 Ağustos-11 Eylül) Yarışma da aynı şekilde 15 gün sürecektir. (12 Eylül-26 Eylül)

- Başvurularınızı özel mesajla bana yapabilirsiniz. Fotoğraf upload etmek için imageshack sitesini kullanabilirsiniz.

- Katılımcıların isimleri yarışma sonuna kadar açıklanmayacaktır. Şiir yarışmasında olduğu gibi katılımcılara numaralar verilecektir.

- Moderatörler, adminler, yazar adayları da yarışmaya katılabilecek, oy kullanabileceklerdir.

- Oylama çok seçimli anket şeklinde olacaktır; kimin neye oy verdiği de görülemeyecektir.

- Her yarışmacı sadece 1 fotoğrafla yarışmaya katılabilecektir. Katılımın düşük olması halinde 2 fotoğrafla yarışmaya katılabilmek söz konusu olacaktır. Eğer 2 fotoğraf ile yarışmaya katılmak istiyorsanız; her ikisini de gönderiniz ancak 'asil' ve 'yedek' diye belirtiniz ki başvuru süresi dolmaya yakın değerlendirmeye alalım.

- Her türlü sorunuzu özel mesajla veya buradan yine bana sorabilirsiniz.
Eski30-08-06, 15:33  #2
Moderatör

Giriş Tarihi: Mar 2006

Fotoğraf yarışmasının iyi bir fikir olduğunu söyleyebilirim. Yarışma süresince güzel fotolar göreceğimize inanıyorum.
Moderatör is offline  
Eski30-08-06, 16:23  #3
kievli
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Arkadaslar; yarısmaya nasıl katılabiliriz? Lütfen yardım edınız!!

melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-08-06 16:48 .
kievli is offline  
Eski30-08-06, 16:50  #4
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Giriş Tarihi: Aug 2005

Sn.orkhun;

Yazar adayları yarışmaya katılabilecek mi?
Oy verebilecek mi?
Bu konuya da bir açıklık getirirseniz iyi olur.
melnur is offline  
Eski30-08-06, 22:06  #5
orkhun

orkhun'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın melnur şöyle demiş:

Sn.orkhun;

Yazar adayları yarışmaya katılabilecek mi?
Oy verebilecek mi?
Bu konuya da bir açıklık getirirseniz iyi olur.
haklısınız, onu belirtmeyi unutmuşum.. evet yazar adayları da katılabilecek ve oy verebilecekler.. bir sorun olmazsa??
Eski31-08-06, 14:49  #6
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Giriş Tarihi: Aug 2005

Bu fotoğraf gönderme işi, sadece belirttiğin yolla mı olacak, başka yolu var mı_ Bu konuyu detaylandırırsan iyi olur. Sorular genellikle bu yönde oluyor.
melnur is offline  
Eski31-08-06, 18:20  #7
orkhun

orkhun'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın melnur şöyle demiş:

Bu fotoğraf gönderme işi, sadece belirttiğin yolla mı olacak, başka yolu var mı_ Bu konuyu detaylandırırsan iyi olur. Sorular genellikle bu yönde oluyor.
fotoğrafların gönderilme şekli konusunda bir kısıtlama yok.. sadece fotoğrafın linkini istiyoruz.. bu linkler herhangibir siteden olabilir hiç farketmez.. ben sadece örnek teşkil etmesi açısından bir upload sitesi tavsiye ettim..
Eski01-09-06, 19:01  #8
senem

Giriş Tarihi: Aug 2006

gerçekten başlamasına sevindim harika olacak farklı bakış açıları görmek güzel
senem is offline  
Eski01-09-06, 21:03  #9
mayıs

Giriş Tarihi: Jun 2006

Arkadaşlar açıkçası şiir yarışmamıza katılımdaki sıkıntıyı, oy verememe sendromumuzu ve sonuçlandığında birbirimize sevgilerimizi, tebriklerimizi, saygılarımızı sunarken faaliyetimizin kırıcılığa maruz kalarak sevgi dolu neşemizin kursağımızda bırakılmasını gördükten sonra, bu yarışmamızın neticesinde de aynı şeyin olmasından endişe ediyorum. Sonucundaki neşenizin bozulmamasını dililyorum.

Birinciye milyarlar verilmeyecek sanırım, değil mi pek sevgili üstadımız sn.Orkhun.. Kimse mansiyon almayacak, kimsenin egosu için de açılmıyor bu yarışma ya da faaliyet. O yüzden her şeyden uzak neşeli, bol paylaşımlı, sevgi dolu ve güzel bir seçim olmasını diliyorum. Benim hobilerimin arasında fotoğraf yok ne yazık ki. O yüzden ben oy vereceğim. Göndereceklerinizi merakla bekliyorum sevgili dostlar ve şimdiden hepinizi birinci ilan edip ödülünüzü sevgi dolu öpücükler olarak veriyorum!

mayıs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-09-06 21:07 .
mayıs is offline  
Eski02-09-06, 00:09  #10
orkhun

orkhun'nın Avatarı

sayın norma, yarışmanın paylaşımı daha eğlenceli kılmak maksadıyla yapıldığını vurgulamıştım.. katılım konusunda biraz sıkıntı var gibi ama mevcut başvurular gerçekten çok hoş çalışmalar.. umarım herşey güzel olur, amatörlük profesyonellik aramıyoruz, konseptimiz yok, kriterimiz yok.. sadece paylaşalım yeter.. saygılar..

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı