"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: ankara
| Fotoğraf Yarışması Kurallar: - Yarışmada belli bir konsept yoktur. Yarışmanın asıl amacı, üyelerimizi paylaşıma teşvik etmek ve bunu daha eğlenceli hale getirme gayesinden başka birşey değildir. - Fotoğraflar kendi çektiğimiz fotoğraflar olmalıdır. Lütfen internetten bulduğumuz fotoğraflarla başvuruda bulunmayalım. - Katılım süresi 15 gündür. (28 Ağustos-11 Eylül) Yarışma da aynı şekilde 15 gün sürecektir. (12 Eylül-26 Eylül) - Başvurularınızı özel mesajla bana yapabilirsiniz. Fotoğraf upload etmek için imageshack sitesini kullanabilirsiniz. - Katılımcıların isimleri yarışma sonuna kadar açıklanmayacaktır. Şiir yarışmasında olduğu gibi katılımcılara numaralar verilecektir. - Moderatörler, adminler, yazar adayları da yarışmaya katılabilecek, oy kullanabileceklerdir. - Oylama çok seçimli anket şeklinde olacaktır; kimin neye oy verdiği de görülemeyecektir. - Her yarışmacı sadece 1 fotoğrafla yarışmaya katılabilecektir. Katılımın düşük olması halinde 2 fotoğrafla yarışmaya katılabilmek söz konusu olacaktır. Eğer 2 fotoğraf ile yarışmaya katılmak istiyorsanız; her ikisini de gönderiniz ancak 'asil' ve 'yedek' diye belirtiniz ki başvuru süresi dolmaya yakın değerlendirmeye alalım. - Her türlü sorunuzu özel mesajla veya buradan yine bana sorabilirsiniz. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Fotoğraf yarışmasının iyi bir fikir olduğunu söyleyebilirim. Yarışma süresince güzel fotolar göreceğimize inanıyorum. |
| #3 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Arkadaslar; yarısmaya nasıl katılabiliriz? Lütfen yardım edınız!! melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-08-06 16:48 . |
| #4 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sn.orkhun; Yazar adayları yarışmaya katılabilecek mi? Oy verebilecek mi? Bu konuya da bir açıklık getirirseniz iyi olur. |
| #5 | ||
| Alıntı:
| #6 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Bu fotoğraf gönderme işi, sadece belirttiğin yolla mı olacak, başka yolu var mı_ Bu konuyu detaylandırırsan iyi olur. Sorular genellikle bu yönde oluyor. |
| #7 | ||
| Alıntı:
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| gerçekten başlamasına sevindim harika olacak farklı bakış açıları görmek güzel ![]() |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Arkadaşlar açıkçası şiir yarışmamıza katılımdaki sıkıntıyı, oy verememe sendromumuzu ve sonuçlandığında birbirimize sevgilerimizi, tebriklerimizi, saygılarımızı sunarken faaliyetimizin kırıcılığa maruz kalarak sevgi dolu neşemizin kursağımızda bırakılmasını gördükten sonra, bu yarışmamızın neticesinde de aynı şeyin olmasından endişe ediyorum. Sonucundaki neşenizin bozulmamasını dililyorum. Birinciye milyarlar verilmeyecek sanırım, değil mi pek sevgili üstadımız sn.Orkhun.. Kimse mansiyon almayacak, kimsenin egosu için de açılmıyor bu yarışma ya da faaliyet. O yüzden her şeyden uzak neşeli, bol paylaşımlı, sevgi dolu ve güzel bir seçim olmasını diliyorum. Benim hobilerimin arasında fotoğraf yok ne yazık ki. O yüzden ben oy vereceğim. Göndereceklerinizi merakla bekliyorum sevgili dostlar ve şimdiden hepinizi birinci ilan edip ödülünüzü sevgi dolu öpücükler olarak veriyorum! __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) mayıs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-09-06 21:07 . |
| #10 | |
| sayın norma, yarışmanın paylaşımı daha eğlenceli kılmak maksadıyla yapıldığını vurgulamıştım.. katılım konusunda biraz sıkıntı var gibi ama mevcut başvurular gerçekten çok hoş çalışmalar.. umarım herşey güzel olur, amatörlük profesyonellik aramıyoruz, konseptimiz yok, kriterimiz yok.. sadece paylaşalım yeter.. saygılar.. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|