|
|
||||||||||
| #1 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Hababam Sınıfları Yarışıyor Hababam Sınıfı’nın 50’nci yılı nedeniyle okullararası Hababam Sınıfı yarışması düzenlenecek. Projeyi filmin yönetmeni Rıfat Ilgaz’ın oğlu Aydın Ilgaz anlattı. ![]() Yazar Rıfat Ilgaz’ın bugüne dek birçok defa sinemaya uyarlanan eseri “Hababam Sınıfı”, bütün okulları kapsayan tiyatro yarışmasıyla genç yeteneklerin keşfedilmesine olanak tanıyacak. Dikili Belediyesi tarafından organize edilen Dikili Barış Demokrasi ve Emek Şenlikleri, “Hababam Sınıfı”nın 50 yıldönümü dolayısıyla açılan sergiler dizisinin 39’uncusuna ev sahipliği yaptı. Kaynak: NTVMSNBC |
| #2 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Gerçekten de çok yerinde bir tespit yapmıştı. Öğretmen olduktan sonra bunu daha iyi anladım. Kitabını okuma fırsatım olmadı (okumayı da hiç düşünmedim aslında) ama filmlerinde bir tane bile normal öğretmen yok. Bütün öğretmenler ya bunak, ya sağır, ya çapkın ya paragöz. Öğretmenler öğrencilerin gözünde küçük düşürülüyor. Komedi bile olsa bu filmleri seyreden öğrencilerin biliçaltına yerleşiyor bu tip karakterler ve okullarda "bizim sınıf hababam gibi yaaaa!" gibi övünmelerle sık sık karşılaşıyoruz. Böyle bir proje hangi amaca hizmet edecek acaba? Saygılar | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|