| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Kariyer Testi Bir Amerikan kariyer testi.. bir tanesini secin bakalim. Soru su; "Kedinin biri agaca cikmis ve inmek bilmiyor... Kediyi o agactan indirmek icin ne yaparsiniz?... " Burada düsünün ve cevabiniza göre kariyer analizinizi asagida bulun... 1-Agaca tirmanirsiniz; 2-Agaca merdiven dayayip tirmanirsiniz; 3-"Gel pisi pisi" diye bagirirsiniz; 4-Disi bir kedi bulup agacin altina getirirsiniz; 5-Itfaiye gibi kurtarici görevlileri ararsiniz; > < > > < > < > SONUÇ 1-Agaca tirmandiysaniz; Cesur ve giriskensiniz... Iyi bir satis temsilcisi olursunuz... 2-Agaca merdiven dayayip tirmandiysaniz; Hedefe nasil ve ne yöntemlerle ulasacaginizi planlayabiliyorsunuz... Iyi bir halkla iliskiler müdürü olursunuz... 3-"Gel pisi pisi" diye bagirdiysaniz; Saflik derecesinde iyimsersiniz... Ne yaparsaniz yapin, sakin kendi isinizi kurmaya kalkmayin... 4-Disi bir kedi bulup agacin altina getirdiyseniz; Kendi isinizi kurup cok basarili ve ünlü olabilirsiniz... 5-Itfaiye gibi kurtarici görevlileri aradiysaniz; Sorumlulugu baskalarina atmayi iyi beceriyorsunuz... Iyi bir üst düzey yönetici olursunuz... __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
| #2 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| 1 dedim ve satış temsilcisi oldum. Merdiven fikri hiç aklıma gelmedi. Bu da acelecilik olsa gerek. |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| teşekkrler güzel bir yazı ben itfaiyeyi ararım demişdim sorumluluğu baskalarına atmaktan kendimi kurtarmak için başkalarını yakabilirim anlamınıda çıkarabilirmiyiz ![]() |
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bende dişi kedi getiririm demiştim. ![]() __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Merdiven aramaktansa ağaca tırmanmak daha kolay geldi...İyi bir satış temsilcisi olurmuşum ![]() Teşekkürler... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| çok hoş bir soruydu.tşkler bende gel pisi pisi dıye çağırırdım.sonucuna baktığımda iş kurma dıyo ama ben kendı işimi kurdum ve başındayım.sekreterıme de aynı soruyu sorduğumda oda aynı yanıtı verdı demekki biz bayanlar daha yufkalıkla bakıyoruz işe diye bir sonuç çıkarttım. __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Ben ağaca merdiven dayayıp tırmanmayı seçtim iyi bir halkla ilişkiler müdürü olurmuşum...... ![]() __________________
Hiçbirşey |
| #8 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| 1. Şıkkı seçmedim, çünkü; kedinin kendi isteğiyle mi inip inmediği belli değil. "İnmek bilmiyor" sözü, bana kendi isteğiyle inmek istemediğini çağrıştırdı. 2. ve 5. Şıkkı da aynı nedenle seçmedim. Kedinin cinsiyetini bilmediğimiz için 4. şıkkı da tercih etmedim. 3. şık "bir ihtimal" olabilirdi. Sanırım en iyisi biraz "ciğer" bırakmak olurdu ![]() |
| #9 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Ben yeni bir yontem geliştirdim mevcut alternatifler kanatimce sağlıklı değildi,daha kesin çözüm bulmak lazım.Sunulan yontemler,kedinin veya hayatını riske atacak herhangi bir mahlukatın bir daha ağaca çıkmayacağını garanti edemeyecek turden,yani yontemler hep o anı kurtaracak cinsten ve sunulan yontemler çok basit.Artık farklı yontemler bulmamız lazım.Kedileri eğitelim,onlara ağaca çıkmamanın kotu birşey olduğunu anlatalım.Gerekirse ağızlarına biber boca edelim yada "üstüne kopek salarım" cinsinden tehditler ve şantajlar sunalım önlerine.Sonuçta hayvan ya anlar elbet,bir muddet sonra.Bunu soylemek istemiyorum ama, eğer gerek kalınırsa ağaçta kesilebilir! Peki syn petriçli olaya kazandırmış olduğum bu kesin ve kalıcı yontemlerle yola çıkıldığında,nasıl bir kariyer beni bekliyor? |
| #10 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Aug 2006
| arkadaşlar ben hiç uğraşmam taş atarım düşsün nasıl olsa kedi 4 ayak üzerine düşeceği için bi şey olmaz .... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|