| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Sevgili arkadaşlar; Yarın 30 Ağustos Zafer bayramı bildiğiniz gibi. ve ben hepinizin Zafer bayramını kutluyor, geçmişte bu zaferin kazanılmasında mücadele eden, canını veren bütün şehitlerimizi saygıyla anıyor ve dua ediyorum. Zaferler güzeldir, ama dua ediyorum ki bir kez daha öylesi günler görmeyelim ve hiç birimiz ölmek, bunları yaşamak zorunda kalmayalım. İşte bu bilinçledir ki bayramınızı kutlamak ve bu günün önemini hatırlatmak istedim. Beni en çok üzense, yarın törenlerde patlatmak ve masum insanları öldürmek üzere epeyce bir patlayıcı yüküyle yakalanan pkk.lıların olması. Ne acıdır ki her kökenden insanın mücadele vererek kazandığı bu zaferin anlamı çoktan unutulmuş. En azından bu güne ve bu gün için ölen atalarına hürmeten insanlığı hatırlayabilmeli insanlar. Ne olursa olsun, masum insanların arasına dalıp onları öldürmeyi göze alabilenleri, hiç bir amaç için insanlığım kabul edemez. Yarın ölebilecek insanların arasında ben de olabilirdim, hâlâ da olabilirim. Çünkü yarın katılmak zorundayım ve insanlarımızın birbirine böylesine kin dolu ve gözü kara olmalarından hem utanç duymaktayım hem de çok üzülmekteyim. Sanırım yarın için herkes gittiği ve durduğu yere dikkat etsin demekten başka yapabileceğim bir şey yok. Dostlarım, nereden gelirse gelsin kötülük ya da ölüm, ona karşı sizi size emanet ediyorum. Görüşmek üzere. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) mayıs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-08-06 22:16 . |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun! Alıntı:
Tüm arkadaşların Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım... __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. | |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Tüm kardeşlerimin zafer bayramlarını kutluyorum. saygılar ve sevgiler... |
| #4 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| 30 Austos Zafer Bayramı kutlu olsun. Emperyalizm'e karşı kazanılan ilk kurtuluş mücadelesinin başkomutanı ve O'nun silah arkadaşlarını, bu uğurda canlarını veren isimsiz kahramanları saygı ile anıyorum. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Teşekkürler sayın melnur. Bu mesajın böyle alt bir konu içerisinde değil de forum girişine üste yazılması bence çok daha anlamlı olacaktır. Selamlar |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Bu zaferde emeği geçenleri şükranla ve rahmetle anıyorum. Allah onlardan razı olsun |
|
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| 30 Ağustos Zafer bayramı kutlu olsun.... ![]() __________________
Hiçbirşey |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| 30 Agustos Zafer Bayramı kutlu olsun... Bu zaferde emegi olan kanlarını dokenlerden allahları razı olsun. __________________
emre² |
| #9 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sevgili Arkadaşlar, Tüm dünyanın öldü dediği anda, baharda yeniden filizlenen çiçekler gibi filizlenip her geçen gün daha da güçlenen Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulmasında gelişip yükselmesinde çok büyük rolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, bize tarihimizde gurur dolu altın bir sayfa olan bu zaferi sunanlara da Allah'tan (C.C.) rahmet ve mağfiret dilerim. Saygılarımla, __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Bize zaferi yaşattıkları için,vatanı milleti ve geleceği uğruna canlarından ve cananlarından vazgeçecek kadar fedakar oldukları için,vatanı peşkeş çekip ceplerini doldurmak varken onur dolu mücadelelere girdikleri için başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e;Atamız'a,arkadaşlarına ve daha sonra kadını,çocuğu yaşlısıyla her biri nefer olup ''hattı müdafaa yoktur,sathı müdafaa vardır.O satıh tüm vatandır'' inancıyla düşman bayraklarını tüm yurttan söküp çıkaran atalarımza çok şey borçluyuz.Onların borçlarını nasıl ödeyeceğiz bilmiorum.Allah onlardan razı olsun... Şu günlerde böyle bayramlarımızda millet ne derece bütünlük içinde görünürse bizim için daha güzeldir.İnşallah Türkiye Milleti,Türk'ü,Kürt'ü,Çerkez'i,Laz'ı ; yani Kurtuluş Savaşında sırt sırta savaşan kardeşlerin evlatları dünyanın kirli ellerinin tüm çabalarına rağmen bütünlüğünü asır boyu sürdürdüğünü ve asırlar boyu sürdüreceğini cümle aleme gösterir. Bayramımız kutlu olsun. __________________
Gel...Gel... Ne olursan ol,gel. İster kâfir,ister mecûsi. İster puta tapan ol,gel... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|