Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski29-08-06, 20:52  #1
mayıs

Giriş Tarihi: Jun 2006
Zafer Bayramınız Kutlu Olsun!

Sevgili arkadaşlar;
Yarın 30 Ağustos Zafer bayramı bildiğiniz gibi.
ve ben hepinizin Zafer bayramını kutluyor, geçmişte bu zaferin kazanılmasında mücadele eden, canını veren bütün şehitlerimizi saygıyla anıyor ve dua ediyorum.

Zaferler güzeldir, ama dua ediyorum ki bir kez daha öylesi günler görmeyelim ve hiç birimiz ölmek, bunları yaşamak zorunda kalmayalım.
İşte bu bilinçledir ki bayramınızı kutlamak ve bu günün önemini hatırlatmak istedim.
Beni en çok üzense, yarın törenlerde patlatmak ve masum insanları öldürmek üzere epeyce bir patlayıcı yüküyle yakalanan pkk.lıların olması.
Ne acıdır ki her kökenden insanın mücadele vererek kazandığı bu zaferin anlamı çoktan unutulmuş. En azından bu güne ve bu gün için ölen atalarına hürmeten insanlığı hatırlayabilmeli insanlar. Ne olursa olsun, masum insanların arasına dalıp onları öldürmeyi göze alabilenleri, hiç bir amaç için insanlığım kabul edemez.
Yarın ölebilecek insanların arasında ben de olabilirdim, hâlâ da olabilirim. Çünkü yarın katılmak zorundayım ve insanlarımızın birbirine böylesine kin dolu ve gözü kara olmalarından hem utanç duymaktayım hem de çok üzülmekteyim.
Sanırım yarın için herkes gittiği ve durduğu yere dikkat etsin demekten başka yapabileceğim bir şey yok.
Dostlarım, nereden gelirse gelsin kötülük ya da ölüm, ona karşı sizi size emanet ediyorum. Görüşmek üzere.

mayıs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-08-06 22:16 .
mayıs is offline  
Eski29-08-06, 21:24  #2
Kitap Tozu

Giriş Tarihi: Aug 2006
Ülke / Şehir: Paris
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun!

Alıntı:
Sayın norma şöyle demiş:

... ve ben hepinizin Zafer bayramını kutluyor, geçmişte bu zaferin kazanılmasında mücadele eden, canını veren bütün şehitlerimizi saygıyla anıyor ve dua ediyorum.

Zaferler güzeldir, ama dua ediyorum ki bir kez daha öylesi günler görmeyelim ve hiç birimiz ölmek, bunları yaşamak zorunda kalmayalım.
İşte bu bilinçledir ki bayramınızı kutlamak ve bu günün önemini hatırlatmak istedim.

Ne acıdır ki her kökenden insanın mücadele vererek kazandığı bu zaferin anlamı çoktan unutumuş. En azından bu güne ve bu gün için ölen atalarına hürmeten insanlığı hatırlayabilmeli insanlar. Ne olursa olsun, masum insanların arasına dalıp onları öldürmeyi göze alabilenleri, hiç bir amaç için insanlığım kabul edemez.

Yarın ölebilecek insanların arasında ben de olabilirdim, hâlâ da olabilirim. Çünkü yarın katılmak zorundayım ve insanlarımızın birbirine böylesine kin dolu ve gözü kara olmalarından hem utanç duymaktayım hem de çok üzülmekteyim.

Dostlarım, nereden gelirse gelsin kötülük ya da ölüm, ona karşı sizi size emanet ediyorum. Görüşmek üzere.
Evet, yarın zafer bayramı. Emperyalistlere karşı verilen ulusal mücadelenin ürünüdür 30 Ağustos. Bizden sonraki gelecek nesiller böyle bayramlara ve zaferlere bizden daha sıkı sarılmalılar. Yoksa halimiz meçhul.

Tüm arkadaşların Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım...
Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni.
Kitap Tozu is offline  
Eski29-08-06, 21:41  #3
ilkerhsbc

Giriş Tarihi: Sep 2005

Tüm kardeşlerimin zafer bayramlarını kutluyorum.

saygılar ve sevgiler...
ilkerhsbc is offline  
Eski30-08-06, 01:36  #4
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Giriş Tarihi: Aug 2005
Kutlu Olsun!

30 Austos Zafer Bayramı kutlu olsun.

Emperyalizm'e karşı kazanılan ilk kurtuluş mücadelesinin başkomutanı ve O'nun silah arkadaşlarını, bu uğurda canlarını veren isimsiz kahramanları saygı ile anıyorum.
melnur is offline  
Eski30-08-06, 08:20  #5
nemarek

nemarek'nın Avatarı

Teşekkürler sayın melnur. Bu mesajın böyle alt bir konu içerisinde değil de forum girişine üste yazılması bence çok daha anlamlı olacaktır. Selamlar
nemarek is offline  
Eski30-08-06, 09:44  #6
phidas

phidas'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006

Bu zaferde emeği geçenleri şükranla ve rahmetle anıyorum. Allah onlardan razı olsun
phidas is online now  
Eski30-08-06, 11:02  #7
kelebek

kelebek'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006

30 Ağustos Zafer bayramı kutlu olsun....
Eski30-08-06, 13:49  #8
Horozigo

Horozigo'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Ülke / Şehir: Denizli

30 Agustos Zafer Bayramı kutlu olsun...

Bu zaferde emegi olan kanlarını dokenlerden allahları razı olsun.
Eski30-08-06, 14:46  #9
petricli
Forum Kurucu Üyesi

petricli'nın Avatarı

Ülke / Şehir: İstanbul

Sevgili Arkadaşlar,

Tüm dünyanın öldü dediği anda, baharda yeniden filizlenen çiçekler gibi filizlenip her geçen gün daha da güçlenen Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulmasında gelişip yükselmesinde çok büyük rolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, bize tarihimizde gurur dolu altın bir sayfa olan bu zaferi sunanlara da Allah'tan (C.C.) rahmet ve mağfiret dilerim.

Saygılarımla,
Eski30-08-06, 18:09  #10
Cagatay

Cagatay'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006

Bize zaferi yaşattıkları için,vatanı milleti ve geleceği uğruna canlarından ve cananlarından vazgeçecek kadar fedakar oldukları için,vatanı peşkeş çekip ceplerini doldurmak varken onur dolu mücadelelere girdikleri için başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e;Atamız'a,arkadaşlarına ve daha sonra kadını,çocuğu yaşlısıyla her biri nefer olup ''hattı müdafaa yoktur,sathı müdafaa vardır.O satıh tüm vatandır'' inancıyla düşman bayraklarını tüm yurttan söküp çıkaran atalarımza çok şey borçluyuz.Onların borçlarını nasıl ödeyeceğiz bilmiorum.Allah onlardan razı olsun...

Şu günlerde böyle bayramlarımızda millet ne derece bütünlük içinde görünürse bizim için daha güzeldir.İnşallah Türkiye Milleti,Türk'ü,Kürt'ü,Çerkez'i,Laz'ı ; yani Kurtuluş Savaşında sırt sırta savaşan kardeşlerin evlatları dünyanın kirli ellerinin tüm çabalarına rağmen bütünlüğünü asır boyu sürdürdüğünü ve asırlar boyu sürdüreceğini cümle aleme gösterir.

Bayramımız kutlu olsun.
İster puta tapan ol,gel...
Cagatay is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı