| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Tarihin önemli isimleri günümüz Türkiye'sinde yaşasalardı ne olurdu? Arşimed: Şengül Hamamında keseci Attila: Moğolistan'ın Roma Büyükelçisi Baltacı Mehmet Paşa: Laleli'de derici Barbaros Hayrettin Paşa: Mavi yolculukta kaptan Bernard Shaw: Minibüs arkalarına özlü sözler yazan metin yazarı Brutus: Dönek köşe yazarı Cengiz Han: Cengiz Han Dans Grubu patronu Çiçero: Barolar Birliği Başkanı Dadaloğlu: Grup Yorum elemanı Deli İbrahim: Laila'da etrafa dolarlar saçan playboy Diyojen: Gölge kabinenin gölge bakanı Dostoyevski: Kumarhanede kurupiyer IV. Murad: Tekel Bayii Dracula: Kızılay Kan Merkezi'nde güvenlik görevlisi Evliya Çelebi: Turist Rehberi Ford: Levent Sanayi Sitesinde kaportacı Ferhat ile Şirin: Caner ile Tülin Harry Potter: İHL öğrencisi Gutenberg: Korsan kitap yayıncısı Büyük İskender: Bursa'da kebapçı İngiliz Kemal: Mütercim tercüman Kanuni Sultan Süleyman: Yargıtay Başkanı Keloğlan: Cem Yılmaz Köprülü Mehmet Paşa: Boğaz Köprüsünde gişe görevlisi Malkoçoğlu: Değnekçi Mithat Paşa: BDDK Başkanı Lokman Hekim: Korsan Ecstasy imalatçısı Montaigne: Deneme Lisesi Müdürü Mozart: Reklam Müziği bestecisi Nasreddin Hoca: Yoğurt Fabrikatörü Neron: Eminönü'nde çakmaklara gaz dolduran adam. Piri Reis: Üsküdar-Beşiktaş arasında motor kaptanı Robinson: Kınalıada'da faytoncu Yunus Emre: Türk Dil Kurumu Başkanı (Sanıyorum, Melih AŞIK'ın "Açık Pencere" köşesinden not almıştım) __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... ilker Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 19-04-07 13:53 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sayın il_bilge teşekkürler IV. Murad'a takıldım bence o yeşilay'ın kurucularından olurdu Saygılar... |
| #3 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2006
| gerçekten güzel ... |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İZMİR
| eğlenceliydi. şu baş ağrıma rağmen güldürdünüz beni teşşekürlerrr |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| sn il bilge çok güzel bir konu olmuş.Gerçekten komiki.tşk ler __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
| #6 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| teşekkürler sayın il_bilge.. cok güzel bir çalışma... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Neron: Eminönü'nde çakmaklara gaz dolduran adam.:61 :61 O kadar oynadı hala dersini almamış; ateşle oyun olmaz!!!! __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Arşimed: Şengül Hamamında keseci :D En çokta buna güldüm. Ellerinize sağlık. Değişik bir çalışma olmuş ![]() __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|