"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Terör Devleti İsrailden size özel teşekkür mesajı var! Buyrun mesajınızı okuyun. Power Point Dosyalaraını izleyebilmek için gerekli office araçları kurulu değilse onu da burdan indirebilirsiniz. http://download.microsoft.com/download/powerpoint2000/ppview97/2000/WIN98/EN-US/PPView97.exe Not: Zipli dosyayı winzip ile açmayı unutmayınız. Saygılar, __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
| #2 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Şu anda bireysel olarak yapabileceğimizin en iyisi boykot. Ve unutmayın ki bu ürünlerin hepsinin birer alternatifi var. Mecbur değiliz bu ürünleri kullanmaya. Sayın Petriçli, Hatırlatmalarınız için Allah razı olsun. |
| #3 | |
| Sayın Cibran, Sizinde dediğiniz gibi, şua nada yapabileceğimiz tek şey boykot. Hiç olmazsa bu kadarını yapmaya çalışalım ve tanıdıklarımıza hatırlatalım. Bu bir görevdir. Saygılar, __________________
| #4 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Boykot tek başına hiçbir şeye yaramaz, mitingler, eylemler yani sağlam bir örgütlülük olmadıktan sonra.. Siz daha Lübnan'a asker göndermeyi engelleyemezken, boykottan hangi yüzle bahsedebilirsiniz ki? __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #5 | |
| Sayın Artena, Mitinge gidip gitmediğimizi nereden biliyorsunuz? Hem boykot etmek susup seyretmekten daha iyidir!.. Saygılar, __________________
| #6 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben size gitmiyorsunuz demedim, genel olarak söyledim. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sn Petriçli gene beni aydınlattınız çok teşekkür ederim.. Hele o derginin,(her ay alırdım)bilmiyorum onların olduğunu.. O kadar piyasaları var ki bunları tespit edip meydanlara asmalı... Bunların hakkından Hitler geliyodu ama:D :D __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|