"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| İstediğiniz hotmail adresinin şifresini öğrenmeniz artık çok kolay!!!! http://www.gruplar.info/hacker/Default.asp __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
| #2 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Özellikle bilişim başlığı altında açmışsiniz topiği. Aslında konu dışı olmalıydı. Ama ben yemedim.:-) :-) |
| #3 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sanırım forumda en fazla goruntulenecek konu alacak.Paylaşım için sağolun Sn Petriçli ![]() |
| #4 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: May 2006
| Konuyu silmeye karar vermiştim silmeden önce aklıma bir çeşit şaka olabileceği geldi ve denemek zorunda kaldım...İyi ki denemişim yoksa konu güme gidecekti hukuki olmadığı için silinecekti. Tuzağa düşmüş sayılmam değil mi denemeye mecburdum ![]() __________________
Yarınlarını alıp avuçlarına Tırmanırlar güneşin al burçlarına Barut acısı ölüm bu sığar mı tabutlara Sesimiz bıçak gibi saplanır bulutlara |
| #5 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Fakat bende var bir program. bir sürü olası şifre yazılmış ve adresi girdiğinizde eğer adresin şifresi yazılan şifrelerden biriyse bulabiliyorsunuz ![]() |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Teşekkürler sn petricli. Ama Hotmail şifresi kırılamaz. Bunu bizzat hotmail engeller. Ben hotmail şifresi kırdım diyen yalan söyler. Hotmail şifresi ancak çalınır.(Trojan ,keylogger vs) Yada şifrenin sahibi şifresini kendisi hediye eder( fake mail. vs) |
| #7 | |
| Arkadaşlar, Bu konuda yazan ve yazmayan, yazmasa bile en azından deneyen tüm arkadaşlar illegaliteye meraklı demektir. (Sayın Elaşina'yı hariç tutuyorum. Olayın hukukiliğini denemek zorunda olmak merak değil belki bir görev, belki de bir sorumluluktur.)Bilişim bölümünde hep ciddi şeyler olacak değil ya!.. Şaka da olsa bu başlığın yeri konu dışı değil, bilişim bölümüdür bence. Gördüğünüz gibi bilişimle ilgilenenlerin merak düzeyinde kalsada illegal konulara ilgisini ortaya koymaktadır. Bilişimde illegalitenin yerini göstermesi açısından anlamlı olduğunu düşünüyorum. ![]() Saygılar, __________________
| #8 | ||
Onay bekleyen
| Alıntı:
Sayın Elaşina bu konuda bizi aydınlatabilir mi? (Sırf meraktan soruyorum. Başka bir amacım yok.:-) ) Saygılar | |
| #9 | |
Onay bekleyen
| Teşekkür ederim sayın Petriçli. Cevap çok açık ve net. Saygılar |
| #10 | |
| Rica ederim Sayın Cibran. Artık bilişim suçları da kanunlarımızda yerini aldı ve almaya devam ediyor. Saygılar, __________________
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|