| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Moraliniz bozuksa veya Bush karşıtıysanız... Mutsuz olduğunuz veya moraliniz bozulduğu zaman aşağıdaki adrese tıklayın, iki dakika içinde moraliniz düzelir...:-) Otomatik Yıkama Yağlama Servisi Bush karşıtı mısınız? Aşağıdaki linke tıklayın... X-RAY __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Neden kimse yorum yapmamış...Harika bir şey,otomatik yıkama,yağlama...Çok sağ olun paylaşımınız için, moralime artıları oldu Keşke her istediğimizde karşımıza böyle birileri çıksa...__________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Süper bir paylaşım... Otomatik Yıkama sevisine sonuna kadar gitmeyi başarabilenlerdenim... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Degerli Kitaptozu erey bir uğraştım ama sonunda mutlu ettiniz beni ![]() İkisi de güzeldi...Sağolun. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| İşe yaramıyor ama yinede sağol. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... Kitap Tozu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-01-07 16:41 . |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Güzel bişey bence eline saglik Kitap Tozu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-01-07 22:20 . |
| #7 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Rahatladım, utandım sonra kendimi tokaltladım... Elektrikli sandalye gibi olmuş teşekkürler...:p |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|