| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Rock'n Coke'ta Gerçekte Ne İçildi..../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Jul 2006
| [/IMG]Başka Söze gerek var mı __________________
Kitleler sustuğunda ya da susturulduğunda, tarihi kişilerin yaptığı sanılır. Tarihi bizzat kitleler yapar, kişiler sadece kitlenin bilincine sahip figürlerdir. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| 1. Bira, koladan daha zararlı değildir! 2. Eğlenmeye giden insanların bir kaç bardak bira içmesi kadar doğal birşey olamaz. 3. Dozunu kaçıranlar elbette olacaktır. Ancak bunun için herkese yasak konulamaz. 4. Bu yazdıklarım "Rock n Coke" festivalini savunduğum anlamına gelmemelidir. Zira siyasi olarak karşıyım. Ancak ben genel olarak eğlence hakkı adına yazıyorum. __________________
"Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen" |
|
| #3 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Jul 2006
| Benim vurgum buna değildi. Rock'n Coke pompalanırken safi cola içileceği vurgusu ön plana çıkarılmasına ironiydi. BF... __________________
Kitleler sustuğunda ya da susturulduğunda, tarihi kişilerin yaptığı sanılır. Tarihi bizzat kitleler yapar, kişiler sadece kitlenin bilincine sahip figürlerdir. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| rock n coke'da kola tüketiminden rahatsız olanlara şu sorulabilir: - yılda kaç litre kola tüketiyorsunuz? (rock n coke yılda bir kere düzenleniyor, kıyaslayabilme açısından..) ama önemli olan bu değil tabii ki.. 3 gün için 100,000'den fazla insanı ağırlayan bir festivalden söz ediyoruz ki bilet fiyatlarının da yaklaşık 70-80 tl olduğunu düşünürsek; sadece biletlerden 8,000,000 tl (8 trilyon) cirosu olan bir festival.. içilen koladır vesayiredir bunlar küçük ve gereksiz hesaplar.. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
|
| #5 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2006
| Nelerle uğraşıyoruz arkadaşlar ben de gencim ve bu tarz festivallere karşıyım.Üniversitede okuyorum ve gençlik bu şekilde yaşamdan ignore ediliyor.Hayat bu kadar boş değil düşünelim. |
|
| #6 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Arkadaşlar o festivale katılan arkadaşlarım var. Bende onların yalancısıyım ama söylediklerine göre uyuşturucu kullanımı bile varmış. Üstelik festivalde 18 yaş sınırı da yok. |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| Alıntı:
| #8 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| festivalde 3 gün bulunmuş biri olarak gözlemlerim ; 1-) Festivalde 18 yaş sınırı yok fakat 18 yaş altı gençlerin takılan bileklikleri farklı. bu yüzden içeride içki almaları söz konusu değil. 2-) Tüm basın kuruluşlarının ağız birliği yapmışcasına bahsettiği " 3 gün boyunca günlük ortalama 500 prezervatif satıldı" sözleri tamamen yalan, çünkü prezervatif satıldığına ben ve tüm arkadaşlarım dahil kimse şahit olmadı. bu tamamen gerçekten orada "müzik" için olan özellikle bayan arkadaşların aileleriyle ciddi sorunlar yaşamasına neden olmakta ama tamamen asılsız. Kaldı ki Rock'n Coke'dan başka festivallerde kapıda "ücretsiz" dağıtıldığına bir kaç kez şahit oldum ama nedense onlar basının ilgisini çekmedi. 3-) uyuşturucu tüketimi had safhada denildi. cumartesi ve pazar ortalama 55.000 kişinin olduğu bir yerde uyuşturucu tüketilmedi kimse diyemez fakat içeri girişlerde didik didik arama yapıldığını içeriye "parfüm şişesi" nin bile alınmadığını söylemeliyim. 4-) rock'n coke'un 4 yıldır ana sponsoru adından da anlaşıldığı gibi coca cola'dır aslında çoğu "bu tarz müziği sevenlerin" 'in kendi siyasi düşüncesinden dolayı tasvip etmediği fakat maalesef Türkiye'de rock severlere hitap eden tek büyük organizasyon olduğu için kaba tabiriyle paşa paşa gidilen bir festivaldir. _________ rock'n coke savunuculuğu yapmamın tek sebebi her nedense türkiye'de 4 yıldır yapılan ve 4 yıl boyunca gerçekten çok ciddi isimleri izleme fırsatı yakalayabildiğimiz bu organizasyonun her sene kirletilmeye çalışılması. bu kadar fazla insanın olduğu yerde insan çeşitlemesi de fazla olacaktır. bazıları belki oraya müzik için gelmemiştir bazıları uyuşturucu kullanmıştır ya da bazıları başka bir şey. ama bu yapılan haberler asla abartıldığı kadar fazla değil, asla! Yapılan bu haberler ve kulaktan kulağa gezen söylenenler hayallerindeki grupları dinleme fırsatı ayaklarına kadar geldiği gençler için ailelerinin bu haberler sonucu karşı çıkması yüzünden uçup gitmektedir ve bu onlara yapılan en büyük haksızlıktır.. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| En çok tüketilen şeylerden biride prezervatiftir. Artık bir festivalden çok başka amaçlara hizmet eden bir yer olmuş orası. __________________
emre² |
|
| #10 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2006
| Ve ben arkadaşlar okudugum bi haberde 16_23 yaş arası gençlerin bu festivalde hiç de sanıldıgı gibi kuzu kuzu tepinmediklerini okudum.Gençlerimiz yani bizler bataklıktayız.Allah hepimizi korusun. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|