| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| ...Partiler... / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Bugün Türkiye'de onlarca parti mevcut ama hepsi aynı şeyi söylemekte. Siz çözümü hangi partide görüyorsunuz? Tüm siyasi partileri bu başlık altında değerlendirelim.Böylece sandık başında insanlar oy atacakları partiyi 2 kez düşünür. Tüm arkadaşların katkısını bekliyorum. ![]() __________________
He He |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Ben ödpye oy verecegım cunku tam anlamıyla solu ödp'de görüyorum. Bazı sol partiler kürt milliyetçiligi yapıyor ve hala biz sol partiyiz diyor. Ama. Ödp kimsenın kuyrukçulugunu yapmadan kimsenin arka bahçesi olmadan sadece halkı için sadece barış için sadece özgürlük için çalışıyor. Ödp'nin bir sloganı; Devrim yolunda 10 yaşında yaşasın özgürlük dayanışma! ![]() __________________
emre² |
|
| #3 | |||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Alıntı:
Alıntı:
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. Kitap Tozu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-03-07 21:16 . | ||
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| ÖDP'ye vereceğim ben de. Birarada yaşam diyerek yükselen milliyetçi kamplaşmanın karşısında demokratik ve barışçıl çözüm önerisini getirmiş ve solda yeni bir açılımı yakalamıştır. Devrimci bir kitle partisidir düzene karşı olan bütün muhalif güçlerin sesini yükseltmektedir. Elaşina Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-09-06 21:53 .Sebep: Yazım ve noktalama kurallarına uyulmaması |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| MHP hakkında ne düşünüyorsunuz?Geçmişe bakmadan bugünü değerlendirerek cevap verin lütfen.Ve mümkünse nedenlerini de söyleyin. __________________
He He |
|
| #6 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Sep 2006
| MHP tayfası (biz) zamanında yanlış bir kavgada doğru bir iş görmüş.Fakat başta genel başkanımız sn Devlet Bahçeli'nin yaptığı hatalar dolayısıyla ellerim titreyerek yazıyorum bu hallere düştük.tarafsız olmak gerekirse her şeye rağmen genç parti'nin oylarının bir kısmını alarak barajı geçeceğimize inanıyorum. son olarak bu linke bakıp gerçek suçluların kim olduğunu görebilirsiniz. Saygılar... |
|
| #7 | |
| Bence Mhp yozlaşmış halde. Chp'nin kankası olmuş artık. Mitinglerde chplileri mhpliler karşılıyor. Kendi ideolojilerini kaybetmiş durumda. Özbenligimizi unutturmuyacagız diyorlar ama kendılerı kendı ozbenlıklerını unutmuş halde. Bence. Saygılarımla... __________________
emre² |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Alıntı:
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. Kitap Tozu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-03-07 21:16 . | |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
Ve bu yuzden teorik açıdan 0 (sıfır) insanlar. Ama içlerinde gercekten bilgili insanlarda var. Her iki sözlerinden bırısı islam iman şehadet. Size komik gelebılır ama bazen bazı ülkücüleri şeriatçı sanıyorum Saygılarımla... __________________
emre² Kitap Tozu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-03-07 21:17 . | |
|
| #10 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Oy vermek mi, bir seferde vermemeyi niye düşünmüyoruz?Bu ülkenin sorunlarını çözecek bir partimi var?Tüm partiler panzehir vazifesi görüyor,her geçen günde halk bunu daha iyi anlıyor. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|