| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Doğu Perinçek'in bir resmi var elimde acaba doğru mudur?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005 Ülke / Şehir: Eskişehir
| bana bugün gelen bir maildeki resim aynen yollamayı isterdim fakat hakaret boyutunu bile aşıyor yazılanlar... saygılar... Mehmet gül ile bir programda ortak yön bulmuşlardı kürt sorunu hakkında. popülist siyaset dedikleri bu mu acaba? ![]() ![]() __________________
Avrupalılar ilk sömürgecilik için geldiğinde onların kitapları(incil) bizimse topraklarımız vardı fakat şimdi onların daha fazla toprakları ve bizim sadece kitabımız var!!! AFRİKA HALKI |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Birşey söylemeye gerek var mı sizce ? Herşey ortada degil mi ? __________________
emre² |
|
| #3 | |
| Gerçekliğini bilmediğim bir şey hakkında yorum yapmak istemem ama Sosyalistiz diye geçinen bir parti başkanının bebek katilleriyle ne işi olabilir ki? Doğruluğuna inanmak bile istemiyorum... __________________
Avrupalılar ilk sömürgecilik için geldiğinde onların kitapları(incil) bizimse topraklarımız vardı fakat şimdi onların daha fazla toprakları ve bizim sadece kitabımız var!!! AFRİKA HALKI |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Sayın Perinçek'in çok garip bir solcu oldugunu her zaman soyluyorum. Hiçbir yaptıgı dıger yaptıgıyle uyusmaz. Söyledigi ile yaptıgı hıc uyuşmaz.. Saygılarımla... __________________
emre² |
|
| #5 | |
| İşçi Partisi İstanbul İl Örgütü bugün (4.9.2006) İstiklal caddesinde "LÜBNAN'A ASKER GÖNDERİLEMEZ, MEHMEÇİĞİN KANI SATILAMAZ" konulu kitlesel basın açıklaması yaptı. İşçi Partisi Ulusal Strateji Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Em. Gen. Servet Cömert’in yaptığı açıklamanın ardından yurttaşlara bildiri dağıttı. Cömert'in açıklaması şöyle; ÖZETLER Aşırı bir güçle Güney Lübnan’a saldıran İsrail, 34 gün süre ile Güney Lübnan'ı harabeye çevirdi ve üçte birini 12 yaşın altındaki çocukların oluşturduğu 1130 sivilin ölümüne sebep oldu. 1 Eylülde basında yer alan bir haber dikkatleri bölgedeki patlamamış misket bombalarına çekmektedir. BM’in insani yardımlardan sorumlu müsteşarı Jan Egeland, “Güney Lübnan’da patlamamış 100.000 bomba olması büyük öfke uyandıran bir durum. Siviller ölecek. Görüldüğü üzere, Güvenlik Konseyi’nin kararı, Hizbullah’ı silahsızlandırma ve silah ambargosu gibi çatışma olasılığı taşıyan hükümler içeriyor. Ayrıca taraflardan birinin veya her iki tarafın saldırısı halinde Barış Gücü iki ateş arasında kalabilecektir Bütün bu izahat gösteriyor ki Lübnan’da bulunacak BM Barış Gücü, “Barışı Koruma”dan ziyade “Barışa Zorlama” göreviyle karşı karşıya kalabilecektir. Aslında korunacak bir barış yok ortada. Garip bir tutum sergileniyor. Ellerindeki belgelerde BM Barış Gücü’ne verilen görevler çok net ifade edilmelerine rağmen, hala kamuoyundan saklanmaya çalışılıyor. Türkiye, şimdiye kadar BM bayrağı altında ABD’den sonra en çok şehit veren ülke olmuştur. Bu nedenle Türkiye BM’e borçlu değildir. devamı için http://www.ip.org.tr/lib/pages/detay...ay&idhaber=289 __________________
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Doğu Perinçek PKK ile görüşmüştü.Buna da arabulucu kılıfı uydurmuştu.Namaz kıldığını söyleyen ,Apo ile görüşen solcu olduğunu söyleyen bir ulusalcı!Ve hala politikada ...Siyasette aklı başında insanları özlemle bekliyorum.. __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
|
| #7 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
Bu resimler doğu perinçeğin solculuğuna ters düşmüyorki neden garipsediniz anlam veremedim!Daha doğrusu bu resimler sola ters düşmüyor! onun için doğu perinçeği bu resimlerde anlamsız bulmak bence daha anlamsız! Hamas Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-09-06 19:15 . | |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
saygılar... __________________
Avrupalılar ilk sömürgecilik için geldiğinde onların kitapları(incil) bizimse topraklarımız vardı fakat şimdi onların daha fazla toprakları ve bizim sadece kitabımız var!!! AFRİKA HALKI | |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Alıntı:
şeyler söyler.Önemli olan eylemdir.Yaptıklarıdır kişinin aynası. saygılarımla | |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Alıntı:
| |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|