Yazıyaz Forum RSS beslemesi
Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Yeni Üyelerimizin Dikkatine!

Geri Dön Yazıyaz Forum > Yönetimden > Dergi,Evrim, Marksizm ve Blog Bölümleri > Etkinlikler Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski05-09-06, 19:52  #1
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Giriş Tarihi: Aug 2005
Yazıyaz Dergi yayında!

Yazıyaz dergi ve güncellenmiş haliyle yazıyaz-köşe yayındadır.
Anasayfa, ve forum sayfasındaki linklerden giriş yapılabilmektedir. Her iki yayının etkinlik kazanmasında, yazıları ve düşünceleriyle katkı sunan tüm dostlara yazıyaz grubu olarak teşekkür ediyoruz.
melnur is offline  
Eski09-09-06, 16:27  #2
noname
Uzaklaştırıldı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Yazıyaz dergi mi?Biraz bilgilendirir misiniz bu konu hakkında?
noname is offline  
Eski09-09-06, 16:33  #3
yam_yam
Bilim

yam_yam'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006

Alıntı:
Sayın noname şöyle demiş:

Yazıyaz dergi mi?Biraz bilgilendirir misiniz bu konu hakkında?
http://www.yaziyaz.com/dergi/

YE İÇ EĞLEN SÜR SEFASIN DİLBERİN
ZİRA KAZASI VAR RAMAZAN'IN, KAZASI YOK DİLBERİN
yam_yam is online now  
Eski11-09-06, 18:50  #4
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Yazıyaz dergi Ekim sayısı hazırlanmaktadır.
Katılımcı arkadaşlarımızdan ilgilenenlerin yazı ve çalışmaları değerlendirilecektir.
melnur is offline  
Eski11-09-06, 20:09  #5
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Yazıyaz köşe ve dergiye ilgi gösteren katılımcı ve okurlarımıza teşekkür ediyorum. Gönderdikleriniz en kısa ve en uygun bir zamanda dergi ve köşede yayına girecektir.
melnur is offline  
Eski14-09-06, 03:55  #6
Elenorin
Admin

Elenorin'nın Avatarı

umarım tutar.yolunuz açık olsun...
ama ben benimde yazım cıksın istiyorum ne yapmalıyım??
saygılar....

İnsanların Kanatları Yüreklerinde..
Elenorin is offline  
Eski14-09-06, 04:07  #7
petricli
Forum Kurucu Üyesi

petricli'nın Avatarı

Ülke / Şehir: Yozgat

Arkadaşlar,

Derginin yayınlanması için fikir ortaya atanları, yazar ve şairlerini ve diğer emeği geçen herkesi kutluyorum. Gerçekten çok güzel olmuş.

Saygılar,
Eski14-09-06, 04:33  #8
EOS
Genel Moderatör

EOS'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2005

Alıntı:
Sayın petricli şöyle demiş:

Arkadaşlar,

Derginin yayınlanması için fikir ortaya atanları, yazar ve şairlerini ve diğer emeği geçen herkesi kutluyorum. Gerçekten çok güzel olmuş.

Saygılar,
Aslında dergiyi tamamıyla okumadan "teşekkur mesajı" atmak istemiyordum ama unutabilirim diye bu riski goze almadım.Emeği geçen herkese teşekkurler.Aslında bu mesajı pm olarak atmayı düşünüyordum,bilmiyorum yerimidir ama eğer kabul edilirse birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum.Birincisi konular tanıdık geldiği için beni çok sıktı belki bunun için erkenden bitiremedim.Biraz daha sistemli yürütülebilirdi bundan kastım dergiyi açar açmaz karşıma "Marksizm ve İnsan evrimi" başlıklı (kesinlikle çok güzel yazılardı) çalışmalar çıktı.Kronolojik bir plan yapılabilirdi.Düşünce tarihi bütünüyle en başından gelecek(yani boyle bir çalışma istenebilirdi) bir çalışmaya yer verilebilirdi.İkincisi artık forumun oturmuş yazarları var.Seçilecek yazarlara bir plan eşliğinde belirli gorevler verip onlardan aylık birer makale istenerek daha sistemli olunamaz mı.
EOS is online now  
Eski14-09-06, 20:58  #9
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Alıntı:
Sayın essnipes şöyle demiş:

Aslında dergiyi tamamıyla okumadan "teşekkur mesajı" atmak istemiyordum ama unutabilirim diye bu riski goze almadım.Emeği geçen herkese teşekkurler.Aslında bu mesajı pm olarak atmayı düşünüyordum,bilmiyorum yerimidir ama eğer kabul edilirse birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum.Birincisi konular tanıdık geldiği için beni çok sıktı belki bunun için erkenden bitiremedim.Biraz daha sistemli yürütülebilirdi bundan kastım dergiyi açar açmaz karşıma "Marksizm ve İnsan evrimi" başlıklı (kesinlikle çok güzel yazılardı) çalışmalar çıktı.Kronolojik bir plan yapılabilirdi.Düşünce tarihi bütünüyle en başından gelecek(yani boyle bir çalışma istenebilirdi) bir çalışmaya yer verilebilirdi.İkincisi artık forumun oturmuş yazarları var.Seçilecek yazarlara bir plan eşliğinde belirli gorevler verip onlardan aylık birer makale istenerek daha sistemli olunamaz mı.
Evrim konusunu aşağı yukarı her sayıda olabildiğince işlemeye çalışacağız.
İdeolojiler bölümünde amacımız marksizm gibi liberalizm, faşizm..gibi konuların ele alınması...Bunun dışındaki konular yazarın isteğine kalmış...Elbette ki, zaman pek çok şeyin yerli yerine oturmasına neden olacak.

En önemli sıkıntı, yazıların bu şekilde kalmayıp, birtakım resim ve krokilerle geliştirilmesidir. Çok daha ilgi çekici ve okunabilir bir dergi oluşturmak zamanla gerçekleştirilecektir. Katkı sunan, eleştiri getiren herkese teşekkürler!
melnur is offline  
Eski19-09-06, 21:42  #10
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Nedense yazıyaz dergi ve ve köşe'ye forum dışından katılım daha fazla oluyor. Forum içindeki belirli sayıda kişilere bağlı kalmakta. Dergi ve köşe formatımıza uygun çalışmalarınız varsa bunları yayınlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyoruz.
melnur is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı