|
|
||||||||||
| #1 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Yazıyaz dergi ve güncellenmiş haliyle yazıyaz-köşe yayındadır. Anasayfa, ve forum sayfasındaki linklerden giriş yapılabilmektedir. Her iki yayının etkinlik kazanmasında, yazıları ve düşünceleriyle katkı sunan tüm dostlara yazıyaz grubu olarak teşekkür ediyoruz. |
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Yazıyaz dergi mi?Biraz bilgilendirir misiniz bu konu hakkında? |
| #3 | ||
Bilim ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
| #4 | |
| Yazıyaz dergi Ekim sayısı hazırlanmaktadır. Katılımcı arkadaşlarımızdan ilgilenenlerin yazı ve çalışmaları değerlendirilecektir. |
| #5 | |
| Yazıyaz köşe ve dergiye ilgi gösteren katılımcı ve okurlarımıza teşekkür ediyorum. Gönderdikleriniz en kısa ve en uygun bir zamanda dergi ve köşede yayına girecektir. |
| #6 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| umarım tutar.yolunuz açık olsun... ama ben benimde yazım cıksın istiyorum ne yapmalıyım?? saygılar.... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #7 | |
Forum Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Yozgat
| Arkadaşlar, Derginin yayınlanması için fikir ortaya atanları, yazar ve şairlerini ve diğer emeği geçen herkesi kutluyorum. Gerçekten çok güzel olmuş. Saygılar, __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
| #8 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Alıntı:
| |
|
|
| #9 | ||
| Alıntı:
İdeolojiler bölümünde amacımız marksizm gibi liberalizm, faşizm..gibi konuların ele alınması...Bunun dışındaki konular yazarın isteğine kalmış...Elbette ki, zaman pek çok şeyin yerli yerine oturmasına neden olacak. En önemli sıkıntı, yazıların bu şekilde kalmayıp, birtakım resim ve krokilerle geliştirilmesidir. Çok daha ilgi çekici ve okunabilir bir dergi oluşturmak zamanla gerçekleştirilecektir. Katkı sunan, eleştiri getiren herkese teşekkürler! | |
| #10 | |
| Nedense yazıyaz dergi ve ve köşe'ye forum dışından katılım daha fazla oluyor. Forum içindeki belirli sayıda kişilere bağlı kalmakta. Dergi ve köşe formatımıza uygun çalışmalarınız varsa bunları yayınlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyoruz. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|