"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
İnsan ve hayvan arasıdaki farklar nelerdir?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| İnsan ile hayvan arasındaki farklar sizce nelerdir? Biyolojik görüntüsünün ötesinde, insan olmanın, hayvan olmaktan üstünlükleri var mıdır? Bunlar nelerdir? İnsan sadece bir hayvan mıdır? İnsan olmaya kültürümüzde ne gibi anlamlar yüklenmiştir? |
|
| #2 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| imzam farkı gayet güzel anlatıyor |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Eger catal kullanabilseydi hayvanlar, onlarla farkimiz sifira inerdi.. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #4 | ||
Onay bekleyen
| Alıntı:
| |
|
| #5 | |
| Hayvanlar biraz daha insandır cünkü ilahları yoktur |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
Biz inananlar şimdi dahamı hayvan kalıyoruz diğer insanlara göre... Dinlere sataşmak için güzel bir bahane... O zaman benim dediğim geçerli... Hayvanlar hayvandır. Çünkü ilahları yoktur... | |
|
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| onlarında ilahları allahdır. onlarıda allah yaratmısdır. ve onlar allahın varlığından şüphe etmezler |
|
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Bütün yaratılmışların rabbini bildiği gerçeğini bu yaratılmışlar içinde bir tek insan bilmez! İnananları hayvandan daha aşşağıya gösterecekya zeka pırıltısı!Kendisinin hayvandan daha aşşağı olduğunu bilemez. |
|
| #9 | |||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Alıntı:
Alıntı:
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! Atilla Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-09-06 21:22 . | ||
|
| #10 | |
| Ben kimseye hayvan demek istemedim, asla demem de. İnanclı arkadaslardan özür dilerim böyle anlasıldı ise. Ben sadece biraz daha insan derken daha özgür belki de olması gerektiği gibi yani toplamı insan demek istedim. Hayvanlıgıma gelince, onur duyarım |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|