"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2006
| Öncelikle beni sitenizealdığınız için size çok teşekkür ediyorum ben 17 yaşında genç bir çocuğum ve sayın çetin balın yazdıgı yazıları hayranlıkla okudum ve uzaya gitme hevesim biraz daha arttı benim tek isteğim astronot olmak ve uzaya ğitmek fakat nasıl olunur ne yapmam lazımbilmiyorum bana biraz bilgi verin neolur sizden tek istediğim biraz bilgi baniğ |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Merhaba! Astronotluk çok kolay bir meslek dalı değil, bu nedenle astronot olmadan önce çeşitli eğitimlerden geçmen gerekiyor. İleri derece bir yabancı dile sahip olmalısın, çünkü yabancı ülkelerde genellikle uzay ve uzayla ilgili meslekler daha yaygın, özellikle Amerika'da. Sana yardımcı olabileceğine inandığım birkaç kaynak: Astronot Astronot Kontrol Listesi __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Önce Burak adinda bir at bulmalisiniz, gerisi kolay.... __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Canuğur bey, Din'le aşırı derecedeiçli dışlı olmanın, insanların düşünmesini engellediği manasında yazılar yazılıyordu da inanmazdım. Meğer hepsi haklıymış. Artık bir noktadan sonra kişi, astronot olmanın yolunun Burak isminde ata sahip olmaktan geçtiğini düşünebiliyor. ![]() __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #5 | ||
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2007
| Alıntı:
merhaba abicim ben ilerde astronot olmak istiyorum şuan 18 yasındaım bilgisayar donanım teknik servis olarak bir firmada calısıyorum paramı kendim kazanıyorum ilerde üniversiteden herhangi bir bölümü bitirip daha sonra 50 bin dolar verip özel paralı pilot okullarından kurslara gidip daha sonra thy ında 1500 saat uçtuktan sonra nasa ya gidip basvuru yapsam beni astronot olarak yetiştirirler mi suan tek şansım bu önceden askeri liseye gittim ama beni almadılar onun için uçuş okuluna gitmek için paramı biriktiriyoru bi 50 bin dolar falan lazım birde nasada uçuş tecrübesinemi bakıyorlar yoksa üniversitede hangi bölümü bitirdiğinemi birde buradan aldığımız plotlm sertifikası abd de geçmiyormuş doğrumu bana nasıl astronot olunur anlatırmısın iyice... | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|