Biliyorum ..hep böyle..
Yine yenildiğim günlerin ardından.. Yine fazla geldiğinde dünya.. Yine duvarlarımı örüp, köşeme çekildiğimde.. Ruhumun yansımalarından, sıkışıklığından sıyrılıp gelmiş bir kaç cümle.. Beğeninize..
Evet, insanlar bazen tüm çirkinliklerini sergilemek için ittifak kurmuş olabilirler, bak yine yeniliyorsun küçük kız.. Ama onlar görmedikçe , hiçbir şey ifade etmezsin.. Onlar bilmedikçe "olamazsın".. Onlar oyunlarını kurarlar, oynarlar.. Bir yerlerde senin trajedyanı yazarlar.. Ama senin kelimelerin bir yaz yağmuru kadar geçicidir.. Söylediklerin hiçbir şey ifade etmez.. Tıpkı anlayamadığının kefaretini anlatamamak ödediği gibi.. Dikkat et ne olur; hayal kırıklıklarım bir kez de sende çıkmasın gün yüzüne.. Çünkü hep böyle olmak zorunda; ya hep sevdiklerimi kaybediyorum ya da kaybettiklerimi çok seviyorum belki de.. Biliyorum böyle olacak işte! Genel-geçer sebepler aradıkça ne dediğimi anlamayacaksınız, ve ben ruhumun labirentinden kurtulmadıkça ne demek istediğimi anlatamayacağım.. Ve anlaşamayacağız biliyorum -somutlaştıkça sebeplerimiz..
Ophelia __________________ Lord , we know what we are but know not;what we may be..
il_bilge Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-09-06 16:15 .Sebep: Yazım hataları |