Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Edebiyat > Öykü ve Denemeleriniz

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Biliyorum ..hep böyle..

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız...

Konu Araçları
Eski09-09-06, 13:06  #1
ophelia

ophelia'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: istanbul
Biliyorum ..hep böyle..

Yine yenildiğim günlerin ardından.. Yine fazla geldiğinde dünya.. Yine duvarlarımı örüp, köşeme çekildiğimde.. Ruhumun yansımalarından, sıkışıklığından sıyrılıp gelmiş bir kaç cümle.. Beğeninize..

Evet, insanlar bazen tüm çirkinliklerini sergilemek için ittifak kurmuş olabilirler, bak yine yeniliyorsun küçük kız.. Ama onlar görmedikçe , hiçbir şey ifade etmezsin.. Onlar bilmedikçe "olamazsın".. Onlar oyunlarını kurarlar, oynarlar.. Bir yerlerde senin trajedyanı yazarlar.. Ama senin kelimelerin bir yaz yağmuru kadar geçicidir.. Söylediklerin hiçbir şey ifade etmez.. Tıpkı anlayamadığının kefaretini anlatamamak ödediği gibi.. Dikkat et ne olur; hayal kırıklıklarım bir kez de sende çıkmasın gün yüzüne.. Çünkü hep böyle olmak zorunda; ya hep sevdiklerimi kaybediyorum ya da kaybettiklerimi çok seviyorum belki de.. Biliyorum böyle olacak işte! Genel-geçer sebepler aradıkça ne dediğimi anlamayacaksınız, ve ben ruhumun labirentinden kurtulmadıkça ne demek istediğimi anlatamayacağım.. Ve anlaşamayacağız biliyorum -somutlaştıkça sebeplerimiz..

Ophelia

il_bilge Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-09-06 16:15 .Sebep: Yazım hataları
ophelia is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı