"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Bazı kesimlerin kendi halinde oldugunu savunanlar için/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| http://reklam.milliyet.com.tr/html/v...dar/index.html değerli forum üyeleri.burada gazetenin reklamını yapmak için koymadım ben bu videoyu.lütfen yanlış anlamayınız.zaten benim günlük okudugum bir gazete değildir bu(can dündar dışında) böyle olayların sık sık yasandığı görülüyor artık. forumda daha cok din üzerinden siyaset tartısmaları yapılıyor. bu da farklı bir yorum olacaktır tartışmalara... şimdi sorum şu: bazı tarikatlar sizce kendi halinde mi yoksa içlerinde durdurulamaz bir nefret mi taşıyorlar????? __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #2 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Bu kadar yalanı uydurmak mümkün müdür? http://proje.hurriyet.com.tr/msnnews...59184.asp&y=41 Kendi halinde insanlar için yani!.. Yeni bir Mercimek olayı, yeni bir yeşil sermaye olayı, yeni bir Türkiye Hizbullahı olayı mı dersiniz? |
|
| #3 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
Siz cevaplayın önce bu kadar yalanı uydurmak bu medya için güçmü? | |
|
| #4 | ||
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|