Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski11-09-06, 01:22  #1
arpaz

arpaz'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Ülke / Şehir: İZMİR
Bir tane daha ?

hepimizin küçüklükten kalma şekerli sakızları yada çikolataları vardır.yanılıyor muyum? benim var gerçi çok büyük sayılmam ama ilkokuldan yemeyi sevdiğim şeyleri raflarda yakaladığım zaman hiç kaçırmam.buna ilk olarak eti cin ile başladım beyazlısı yada kakaolusu... sonra eti puf. yerken hep birbirimizinkinde gözümüz kalırdı ve o hışırtılı renkli kağıtlarını saklamayı çok severdim.ve bir gün en sevdiğimle karşılaştık teras'ın cino'suyla ufacık ufacık ambalajların içinde portakallı tadı çok güzeldi. okula gelir giderken elimizde hep o olurdu.en sonuncusu bonibon abim ve kardeşlerimle onları öyle dizelenmiş görünce "aaa küçükken hep bunlardan yerdik " deyip yanlarından geçiyorduk ki herbirimiz birer tane alıverdik.arabada yol boyunca abime bir tane daha diye uzatıp durdum. sizinde böyle ilkokul yollarından kalma şekerleriniz çikolatalarınız varsa paylaşmanızı isterim...
arpaz is offline  
Eski11-09-06, 12:08  #2
pernetya

pernetya'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006

lise de okuduğum yıllarda güzel bir grubum vardı ve arkadaşlarla aydın da bulvarda gezerken elma şekeri almayı hiç eksik etmezdik.ve kız kardeşimle çıktığımız gezilerde onun pamuk şeker tutkunluğu.sn arpaz sizinle bunu paylaşmak istedim

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı