"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| noah adında bir genç 2000 yılından 2006 yılına kadar her gün kendi fotoğrafını çekmiş ve 6 sene sonunda 2356 fotoğraflık arşivini video haline getirerek internette yayınlamış.. http://www.youtube.com/watch?v=6B26asyGKDo film yüklendikten sonra hızlandırarak izlerseniz değişimi daha net görebilirsiniz.. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Şimdi izledim... Oldukça enteresan. Zaman geçiyor ve herşey değişiyor. 6 yıl bile değiştiriyor bazı şeyleri... __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
| #3 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sn orkhun teşekkurler gerçekten güzel bir paylaşım olmuş.Ama nedense ben pek bir farklılık goremedim.Yıllar once çektirdiğim,nufus cuzdanımdaki,palyaço kederi taşıyan resmime ve az once web camdan aldığım resimlerime baktım kesinlikle çok değişmişim.En azından hepsinde farklı bir mimik ve farklı bir ruh halini yansıtmışım .Noah'ı bu yonden gerçekten farklı;yaklaşık 2500 resimde hep aynı ifade. |
| #4 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bence değişen bişey olmamış.Yine aynı surat.Bakışlar aynı. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İZMİR
| noah ın bakışlarıda hiç değişmedi fotolarda yani hiç bir duyguyu yansıtmadı bir iki kez güldüğünü gördüm sadece ama saç değişimi acayipti. paylaşımınız için teşekkürler sn orkhun. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| sakalları gürleşmiş, yüzü yuvarlaklaşmış ve yine yüz kemikleri daha belirginleşmiş.. çok büyük fark yok ama o değişimi izlemek bile insana büyük bir keyif veriyor.. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
| #7 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| İlgili videoya cevaben, 60 yıl boyunca fotoğrafını çeken vatandaş için: http://www.youtube.com/watch?v=7ezl8gw67UQ |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| hmm çok degişik bir çalışma bende mı yapsam acaba ![]() __________________
emre² |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|