| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Konunun burada yer alması nekadar doğru bilmem ama çocugun durumu acil. Onun için yardımlarınızı bekliyorum. Armes Boncuk: cerrahpaşa da yatan 7 yaşın da lösemili bi çocuğuna AB ne gatif kan lazımmış. kızın annesin ni şu:0532 411 32 53 acilll |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sn armes www.kanbankası.com adresinden acil kan duyurusu ekleyecektim ama yollanmış zaten. Şu an ekrandan geçiyor... http://www.kanbankasi.gen.tr/acil-kan-duyulari.phtml adresinden de duyurmak istedim ancak yeterli bilgi olmadığı için(ad soyad gibi) yapamadım.Bir de siz deneyin isterseniz. Çok geçmiş olsun umarım acilen bulunur. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Sn. Strem , İlginiz için teşekkürler. Bende çocugu tanımıyorum. Arkadaşımın bir akrabası.Ama bütün çocuklar bizim oladuğu için buraya yazdım. Umarım bulunmuştur ve sağlığı yerine gelir. Armes |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Sn.Armes, bir süredir girmiyordum ve bu mesajı bu kadar geç görmek beni çok üzdü. Çünkü uzakta bile olsam bulabilirdim. Umarım her şey yolunda gitmiştir. Böyle durumlarda lütfen birbirimize ulaşalım, forumdan ya da özelden. Süre daha uzun olursa ve özellikle izmir'de olursa sanırım daha kolay yardımcı olabilirim. Umarım kimsenin buna ihtiyacı kalmaz. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
| #5 | ||
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Alıntı:
Kan bulunmuştur umarım! Acil şifalar! | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|