"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Eğer bir gün Peygamber Efendimiz ziyaretinize gelse, Yalnızca birkaç günlüğüne aniden çalsa kapınızı, Merak ediyorum neler yapacağınızı... Yazı alıntı kurallarına uymamaktadır. kurallarımız "yürürlükte" olduğu sürece buna uymakla yükümlüyüz. Sn.cheesmaster; bu konuda uyarılmış ve gereken yapılmadığı için yönetim tarafından yazı alttaki yorumlar da dikkate alınarak düzenlenmiştir. melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-09-06 18:49 . |
|
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: İSTANBUL
| İnsanı nefis sorgulamasına iten bir yazı harika ,bir de düşünsekki Allah her daim yaptıklarımızdan haberdardır.......... __________________
Yeterli insan sükut eder, yetersiz olan ispata çalışır... |
| #3 | ||
| Alıntı:
| |
|
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| bir defasında,durup dururken, böyle bir soru takıldı benimde aklıma..takılan soru samimi idi ya hemen boğazıma geldi birşey oturdu.gözlerim acılandı.ne acı!! hiç layık olamadığımız düşüncesi yaktı gönlümü..ama bir anlıktı maalesef..çok sürmedi sonra o soruda samimiyetsiz dünyaya ayak uydurdu.üzüntüm de gözlerimin buğusuyla silindi gitti.kaybettiğimiz noktaya geri döndüm belki; ama şu dizelerin tesiri o utancın çok önüne geçiyor idi herzaman; "gül açmaz,çağlayan akmaz ilahi nurun olmazsa söner alem,nefes kalmaz felek manzurun olmazsa firak ağlar,visal ağlar ezel mesrurun olmazsa cemalinle fereknak etki yandım ya Resulallah" saygılarımla.. |
| #5 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
Bu hakikatin farkına varıldığında mümin olmanın sorumluluğunu hissedebilir ancak insan. Yayımlanan yazıya hiç kimse cevap vermez sanırım.Peygamber çıkıp gelse kim hangi yüzle karşısına çıkabilir. Yer yarılsada hepimizi içine alsa diye bakardık! | |
| #6 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Ağlamak ağlamak, beyin eriyene kadar Secdeden kalkmamak alın çürüyene kadar. Ağlamak yığın yığın günahlara ağlamak Gözyaşları sel sel olup sürüyene kadar -alıntı- |
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Açıkcası öyle birşey olsa ben evime felan almam. Diyelim ki geldi yok amerikan filmi, yok dünyalık müzik karıştırmam öyle. Sahtecilik olur o.Varkn ayrı yokken ayrı davranmamak gerekir. Neysen o sun |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Eninde sonunda efendimizin karşısına çıkartılacağız Ahirette hesabımızı veremezken efendimizin yüzünede bakamayacağız. Bu gerçeği asla ve asla kalpten çıkarmamak gerek |
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sayın chessmaster yazınız çok güzel, okurken insan öyle bir durumda ne kadar utanacağını gözlerinin önüne getirbiliyor, içi burkuluyor Alıntı:
Evime misafir olması bence bir ömre bedeldir ki bırakın misafirliği keşke bir gece olsun rüyamıza gelse keşke... | |
| #10 | ||
| Alıntı:
Hep kıskanırım rasulallahı rüyasında görenleri. Bana nasip olmadı .Herhalde bundan sonrada olmaz. Abim mekke ye gittiğinde görmüş rüyasında. | |
|
|
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|