| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| ![]() |
|
|
| #2 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| sn chessmaster, bu görüntünün sizce gerçek olmama durumu varmıdır ? çünkü bildiğim kadarıyla görüntü almak kesinlikle yasak bu konunun üzerinde titizlikle durulduğunu duymuştum.. __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Ne bu şimdi Allah aşkına? Hz. Muhammed resminin çizilmesini yasaklıyor kimse putlaştırmasın diye. Siz tutup, onun sakalını,hırkasını, kabrini... vs. putlaştırıyorsunuz. Gerek yok bunlara!!! __________________
"Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen" |
| #4 | |
| sayın tuqu; yaklaşık iki yıldır bu resim internette dolanıyor. Ben bu resmin kabri şerif olduğunu kendim görmedim ancak bugüne kadar hiç biryerde yalanlanmadığı için doğru buluyorum |
|
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Çok etkileyici kendımı cok sanslı hıssettım cok sagolun. __________________
emre² |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
| |
| #7 | ||
| Alıntı:
Bırakın biz rasulallahı seviyoruz ve putlaştırmıyoruz. Peygamberin resminin çizilememesi süretinin yanlış ve tam olarak çizilemeyeceğindendir. Ayrıca rasulallahın döneminde3 en büyük tehlike şirk olduğu için resim ve heykel vs red edilmiştir. günümüzde böyle bir tehlike yoktur... Bırakın biz sevgilimizle olalım. Ne karışıyorsunuz... | |
|
|
| #8 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bu resmi gördükten sonra o resme bir kutsiyet atfedilmedikten sonra putlaştırma olmaz. Bu sadece bir resimdir. |
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Resimin putlaştırmak ile alakandırılması yersiz. Sonuçta insanlar sevgililerinin hasretini dindirmek için ondan kalan anılara bakarak hayal ederler. Bu tamamen insansı bir duygu. En sevgiliye duyulan özlemin hiç bir hafifleticiliği olmasada. |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|