"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Hoş bir slayt gösterisi. hancı Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 19-11-06 16:50 . |
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| gerçekten güzel olmuş sayın hancı.. kutlarım.... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #3 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sayın A. Emre, Sunumu ben hazırlamadım. E-mailime gelmişti. Beğenince sizlerle paylaşmak istedim. Eğer bu tarz hoşunuza gidiyorsa, şu linke de bir bakın derim. http://www.yaziyaz.com/forum/showthr...ght=foto%F0raf |
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| olsun sayın hancı.. ozaman bizle paylaştığınız için kutlarım... saygılar __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Paylaşım için teşekkürler. Saygılar... __________________
emre² |
| #6 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Aslında bu slaytı Eurovision 2007'de tüm dünyaya izletmek lazım... Turizm açısından fevkalade olur... Şaka bir yana bu ülkenin böyle aksak yanlarının yanında çok güzel taraflarıda şüphesiz var... |
| #7 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bilmiyorum inşallah bu sahnelerden en yazın zamanda kurtuluruz...Komik ama acı verici __________________
Bir yanda hiç susmadan konuşan dudaklar Bir yanda küsüp susmuş sessiz akıllar Dibe vurduysak ne olmuş elbet çıkarız Bir gün var bir gün yokuz |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|