"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| sizce bu senenin şampiyonu kim olur?? galatasaray ikini tura cıkar mı avrupa da? fenerbehçe uefa kupasında nereye kadar gidebilir? ben kayeserinin bir zamanlar denizlinin yaptığını yaparak uefa kupasında büyük patlama yapacagı kanaatindeyim sizce? beşiktaş neler yapar?tigana'nın koltuğu sağlam mı? politik tartışmalar kadar ülkemizde yer etmiş bir tartışma konusunu açmak istedim.görüşlerinizi bekliyorum.. not:bir de tuttugunuz takımı yazarsanız sevinirim.. saygılarım tüm sporseverlere.... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #2 | ||
| Alıntı:
şampiyon fenerbahçe olur. galatasaray ikinci tura cıkamaz.kadrosu yüzünden. fenerbahçe uefa kupasında pek bir başarı yakalayacaga benzemiyor.bugun de iyice inandım buna randers macı sonrası. bence beşiktaşın başında tigana kalır ama ricardinho çok büyük belalar açr beşiktaşın başına., ayrıca ben FENERBAHÇELİYİM saygılarımla.... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
| #3 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Bir galatasaraylı olarak beşiktaş şampiyon olur diyorum.Galatasaray ne ligde nede avrupa kupasında bir şey yapamıyacak.Fenerbahçeye üzülüyorum,Kayserinin emeklerine yazık. |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| galatasaray sampıyon olur galatasaray ikinci tura çıkar fenerbahçe bu turda elenir kayseri uefa kupası guruplarında elenir beşiktaş ligde 3 üncü olur tigana gider daum gelir |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Fener Şampiyon GS 2.tura çıkamaz Fener uefada fazla kalamaz en fazla çeyrek final Kayseri turu geçer Beşiktaş ligde 5. olur.Tigana gider FB __________________
He He |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Yine bir diğerleri kardeşliği yaşanmaz ise Fenerbahçe açık ara şampiyon olur ! Fenerbahçenin UEFA'da guruplara kalması KESİN ama daha öteye gitmesi ÇOK ZOR... UEFA'da kupayı alırmı ? Duran saatte günde bir kez doğruyu gösterir :D Galatasarayın ilk gruptan çıkması için MUCİZEYE gerek var gibi görünüyor. Beşiktaşta guruplara rahat çıkar ama sonrasında TÜNEL'in ucu hala gözükmüyor... Trabzonspor bu turda elenir,kendini lige verir... Kayserispor ise belki bir tur daha...Limitlerinin sonunda oynuyor.... Bende Fenerbahçeliyim ![]() |
| #7 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Galatasaray'ın işi zor (ama umarım başarır), lig ikincisi olur. Gerets'e yüklenir herkes. Beşiktaş lig üçüncüsü olur.. Turları halleder... Zorlanır ama... Tigana kalır mı kalmaz mı bilemem. Fenerbahçe bu sene şampiyon olur. (Avrupa'da ne yapar zaman gösterir.) Trabzon gideceği Osasuna maçında ne yapacak o bile belli değil.. Herneyse.. (Yine herşeyi zaman gösterir ama ben bir Fenerbahçeli olarak gönlüm hep kendi takımımdan yana.) FB.. __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
| #9 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
| |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
![]() | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |