| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bir sabah uyanıyoruz ve bir bakıyoruz ki dünya sular altında kalmış. Su üstünde kalan tek kara parçası var; o da Türkiye. Koca gezegende 70 milyon Türk'ten başka kimse kalmamış.İlk tepkiler ne Olurdu dersiniz?.. Buyurun bakalım......: * Amma balık yeriz artık be! * "Türk'ün Türk'ten başka dostu yok" derlerdi de inanmazdım. * Ulan tam da 'Uluslararası İlişkiler' bölümünü kazanmıştık. Şansa bak! * Artık ne ihracat kaldı ne de ithalat... Nihayet cari açığı, dış açığı filan sıfırladık... * Ülke olmak için ilk başvuran ilimiz Yalova oldu. * Tarkan'ın İngilizce albümü raflarda kaldı... * Bakanlar Kurulu kararı ile kara sularımız 12 bin mile çıkarıldı... * Piyasaya sahte dolar ve Euro sürmekten tutuklanan kalpazanlar kendileriyle dalga geçen polislere saldırdı... * Ankara'da resmi temaslarda bulunan Fransa Cumhurbaşkanı Jack Şirak, T.C. vatandaşı olmak için başvurdu. Şirak'ın Türkiye Birliği'ne alınması için referandum yapılacak... * Stratejik açıdan hiçbir önemimiz kalmadı, ama artık ne önemi var. * Ülkemizde bulunan yabancı turistler "Ne iş olsa yaparım abi" diyip iş aramaya başladı. * Apo "Atın beni denizlere" deyip sürekli ağlıyor komutanım!... * Heyyooo!... Dünya Coğrafyası'ndan yırttık oğlum,dersler boşgeçecek * Edirne'den Ardahan'a gidilir mi be.. Dünyanın öteki ucu!! * Ulan şimdi işin yoksa 4 yılda bir Olimpiyat düzenle... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #2 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Eminim yaşayanların çoğuda yüzme bilmediği için ölürdü. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
![]() Yalova'ya çok güldüm ama. Hoş olmuş.. __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... | |
| #4 | |
| bende bir arkadaşımda okumuştum sayın il_bilge... benim de cok hosuma gitmişti sizlerle paylaşıyım istedim saygılar... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Çok ilginç bir şey. Teşekkur ederım cok guldum hala cok guluyorum.. __________________
emre² |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Takımlarımızın ulaslararası arenada mücadelesi olamayacağı için "Avrupa,avrupa duy sesimizi" Sloganıda rafa kalkacak :61 |
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| çok güzel ya,eline sağlık emre ![]() |
| #8 | ||
| Alıntı:
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| Alıntı:
![]() ![]() __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır | |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Bunları üretmek bile zeka ister valla ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|