"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Dünyanın en iyi ligi hangisi?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
| Anket Sonuçlarını Göster: Dünyanın en kaliteli ligi? (Çoklu seçenek mümkün) | |||
| İngiltere Premier Ligi | 37 | 69.81% | |
| La Primera Liga (İspanya) | 16 | 30.19% | |
| Almanya Bundesliga | 3 | 5.66% | |
| Serie A İtalya | 10 | 18.87% | |
| Fransa Ligue 1 | 0 | 0% | |
| Portekiz Superliga | 1 | 1.89% | |
| Türkiye Super Lig | 5 | 9.43% | |
| İskoçya Premier Lig | 1 | 1.89% | |
| Holland Eredivisie | 0 | 0% | |
| Diğer (Belçika Jupiler Lig, Romanya Liga 1, ...) | 1 | 1.89% | |
| Multiple Choice Poll. Oy Verenler: 53. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Sizce dünyanın en kaliteli ligi hangisi? En iyi takımların, en iyi futbolcuların olduğu, en kaliteli futbolun oynandığı lig hangisi? __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
|
| #2 | |
| Açılışı ben yapayım dedim... İngiltere Premier Ligi ve La Liga en beğendiğim futbol ligleri. (Koyu bir Barcelona taraftarı olmamdan da kaynaklanıyor La Liga'yı takip etmem.) İngiltere Ligi'nin en sevdiğim yanı dakika 90 bile olsa ilk dakikaymış gibi mücadele edilmesi. Takımım Tottenham Hot Spurs. Premier ligdeki gibi pres ve hareketlilik başka bir ligde pek görülmüyor. La Liga'da da esnek ve estetik hareketler hoşuma gidiyor ayrıca. En hoşlanmadığım ve takip etmediğim ender liglerden biri Fransa Ligue 1. Serie A'nın da Juventus'dan sonra tadı kalmadı.. Kimse kalmadı orda.. __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Ben diğeri seçtim .Tabii ki Şampiyonlar Liği! __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
|
| #4 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Galatasaray'ın maçlarından başkasını pek takip etmiyorum. Bir de zeli rekabetten ötürü Fenerbahçe'nin. Biraz önce Fenerbahçe'nin berabere kalmasıyla, Beşiktaş maçımız daha da önem kazandı. Umarım yeneriz. Bunun dışında İtalya ve İspanya ligleri favorilerim. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Dünyada İngiltere,İngiltere'de Arsenal ![]() __________________
Gel...Gel... Ne olursan ol,gel. İster kâfir,ister mecûsi. İster puta tapan ol,gel... |
|
| #6 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| en iyi oyuncular la liga'da ama bence en zevkli futbul ingiltere de oynanıyor. çok hızlı ve cok tempolu.... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
| |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Evet Barcelona'yı seviyorum. Kimin hangi takımı tuttuğu konusunda kimsenin herhangi bir yorumda bulunmasını da gereksiz görüyorum. O benim görüşüm, benim zevkimdir. Benim futbol anlayışım, benim bakış açımdır. Saygı duymak gerek, öyle değil mi? Saygılarımla.. __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| İlk tercihim İtalya. Seçenekleri arttırmak gerekirse İspanya ve İngiltere'de seçeneklerin içinde ilk üçte olur... İtalyada hem kalite yüksek hemde atmosfer müthiş ![]() |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Bir arsenal-manchester maçı bir de OL-Real Madird maçı. Bu maçların üstüne yok. İngiltere 1.Ligi,Şampiyonlar Ligi,La Liga ara sırada bundesliga __________________
He He |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|