| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Kesinlikle Geri Çeviremeyeceğiniz Teklifler Neler ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Kesinlikle Geri Çeviremeyeceğiniz Teklifler Neler ? ''Kesinlikle geri çeviremeyeceğiniz teklifler neler?'' MESELA BEN; New York'daki Zoli ya da Ford ajanstan gelen mankenlik ve modellik teklifini asla geri çeviremem ... :72 |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Pek birşey aklıma gelmiyor... Ancak yaşlı birisinin bir yardım talebini kesinlikle ölüm olmadıkça geri çevireceğimi düşünemiyorum... |
|
| |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Boğaz olsun,balık olsun,Tekirdağ olsun... Birde içinde Dost meclisi... ![]() |
|
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| dostlarımla yaşayacagım bir haftaya asla hayır demem. bir de sosyalist bir devletin başında olmak isterdim saygılar.... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #5 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
![]() | |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| asla geri ceviremeyeceğim birşey yok. durum ve sartlara göre herseyden vazgecebilir, herseyi geri cevirebilirim. |
|
| #7 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Yaa aslında Aydın'da bir dizi çekilmeye başlanacakmış.Efelerle ilgili.Buna asla hayır diyemeyeceğim.Az önce annemle konuştum pek sıcak bakmadı ama beraber gidip bakmam lazım dedi.Umarım olur.Haftaya görüşmeye gidicez ..Nasıl heyecanlıyım yaa..Şimdilik sadece bu geldi aklıma.Bu sadece şuanki görüşüm ![]() noname Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-09-06 20:06 . |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Şartlara göre değişir herşey. Bazen "asla yapmayacağım" dediğim şeyleri yapabiliyorsam ve koşullar bunu gerektirebiliyorsa, kesinlikle yaparım dediğim şeyi de yapmayıveririm sonra... Yine de Tottenham Hot Spurs'un bir maçını White Hart Lane'de izleme teklifini asla geri çeviremem herhalde ![]() __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Hic tahmin edemiyecegim, fakat cok hoslandigim birinin orman gezisi teklifini asla reddedemem.... __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #10 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
ben teklif etsem??:-) :-) :-) __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|