"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Bir Acayip Yazı Süper Lig'e yakışmayan tek takım... Bana, Türkiye Süper Ligi'ne yakışmayan tek takım kim deseler vereceğim tek isim var: Denizlispor Ne başkanıyla, ne taraftarıyla ne de futbolcularıyla Süper Lig'e yakışmıyorlar, yakıştıramıyorum.. İtiraf edeyim ki, yenildikleri veya berabere kaldıkları hafta bayram yapıyorum.. Geçtiğimiz yıl son maçta paçayı kurtardılar (!) ama bu yıl küme düşmeleri için dua ediyorum.. http://www.gazeteoku.com/go.php?link...w.sonsayfa.com Denizlispor kadar başına taş düşsün diyorum.Denizlispor tel örgüleri kaldıran ilk kulüptür.Denizlispor taraftarı takımıyla bile ilgilenmez.Maçlarını boş trübünler önünde oynar.Ersun Yenal zamanında bile tam doluluk oranını yakalayamadı.Denizli bu ülkenin nadir bir kentidir.Kendi yağıyla kavrulan bir gariban takımdır Denizli.Altyapısı gelişmiş maddi olanakları sınırlı siyasetle bile arası iyi olmayan bir takımdır.Ligde kalmayı garantilediği halde maçı vermeyen bir Denizlispor tabii ki bazılarının kuyruğuna basmıştır.Süleyman Özışık adlı bu yazarı kınıyorum. __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Akşam akşam güldürdü beni yazar valla. Oluyor böyle kendini bilmemezlikler. Bir denizlili olarak gerçi Galatasaray'ı tutuyorum ama denizlisporuda çok seviyorum. Yapılan yorumlarada güldüm ![]() |
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| bence haluk ulusoyda yakışmıyor hiç liglerimize. uganda da falan başkan olması lazım... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|