| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Acasia'nın Haykırışları/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Şiir Diyarı'ndan
| Bana Müsade acasia Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-09-06 10:26 . |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
Anlamlarım sen olmayınca yersiz kalıyor..." Hoşgeldiniz Sn Acasia... Ne güzel geldiniz gelirken. Beğeniyle okuduğum bu iki şiirin devamının gelmesini umuyorum. Saygılarımla __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Sevgili Acasia; Ne desem yetmez sana. Öyle güzel yürekli ve masum görünüyorsun ki yazılarında. ve yüreğin öyle dolu dolu ki. Umarım hiç boşalmaz, hiç bozulmaz ve dikkat edersin yaşamın adamı bozan yanına. Hemşerimsin ya daha bir seviyorum seni candan. Daha bir sevgiyle kucaklıyorum her bir kelimeni. Ama tek kızacağım avatar'ın olacak sanırım. Hep benim içimden geçti de ne bileyim koyamadım kendi yüzümün yerine geçsin diye. Ama hadi onu da hemşeriliğimize sığınarak affediyorum! Seni kucaklıyor ve her bir kelimen için alkışlıyorum __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
|
| #4 | |
| Ama lütfen. Yalvarıyorum yeniden eskisine dön. Sana ve yazdıklarına öyle yakışıyor ki, bütün gibisiniz. Şimdi bu hiç olmamış zaten. Sevgili hemşerim, benim her yerimde o resim var zaten. Burada olmasa ne çıkar? Hem ben eskidim istesem de değiştiremem ama en azından senin gibi duyarlı, yüksek duyguları olup da böylesine yazabilen ve mütevaziliğini korumayı başarmış birinde görmekten mutluluk duyacağım. ve sanki benimmiş gibi gururlanacağım. Rica ediyorum geriye al, çünkü o sensin ve hak ediyorsun. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
|
| #5 | |
| Ah teşekkür ederim. Binlerce teşekkür. Eğer bunu yapmasaydın çok üzülecek ve hatta kendime kızacaktım. Bak en azından artık görerek mutlu olabiliyorum. Beni mutlu ettiğin için teşekkür ederim. Ne iyisin sen akasya. İyi ki geldin. Seni seviyorum hem de sanki yıllar yıllar evvelinden... Güzel yazıyorsun Güzel yüreklisin Güzel bakışlısın Güzel niyetlisin... Eh ne de olsa İzmir'lisin. Diğerleri de görüyordur sanırım farkını! İyi geceler sevgili yeni arkadaşım. __________________
|
| #6 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| ... Ama ben o sahili hiç unutmadım.. Sahildeki bankları da, Banktaki gülüşmelerimizi de.. Gözlerime gizlediğim kurşunları da oraya gömdüm mecburiyetle.. Artık kalbimdeki dinamiti ateşlemiyorum senin için, Artık aklımın köşelerine kurduğum darağaçlarını bile kaldırdım, Seni azad ediyorum ömrümün her bir yerinden.. Sessiz bir infaz olsa da bu ayrılık, Umudu yaşlandırdı.. ... Çok teşekkürler Sn.acasia yüreğinize sağlık. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|