| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: En Tutarlı, Çelişkisiz, Başarılı Kitabı Kim Yazmıştır? | |||
| Musa | 0 | 0% | |
| İsa | 0 | 0% | |
| Muhammed | 3 | 15.79% | |
| Diğer | 6 | 31.58% | |
| Hiçbiri | 10 | 52.63% | |
| Oy Verenler: 19. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| En Tutarlı, Çelişkisiz, Başarılı Kitabı Kim Yazmıştır? Dünya görüşlerinizi yansıtmaktan öte, mesajlarına katılıp katılmaktan öte kendi içinde tutarlı, çelişkili olup olmamasını kriter olarak alırsanız, sevinirim. (Muhammed Dışındakilerin kitaplarının sonradan yazıldığını biliyorum, o bakımdan En Tutarlı, Çelişkisiz Öğretileri kim oluşturmuş ve bu öğretiler kitaba dönüştürülmüştür denilebilir.) __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. küçükkarabalık Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 20-09-06 21:46 . |
| #2 | |
| Tabi buradaki kriterin tek tanrılı olan dinlerin kitapları olduğunu anlamışsınızdır. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Bence başlığı değiştirmeniz gerkiyor Sn Artena. İnançlı insanların bu başlık altında seçim yapacaklarını sanmıyorum. Zira hiçbir dinin kutsal kitabı, o dinin peygamberi tarafından yazılmamıştır. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Ben ücünü de biribiriyle celisen, ama orijinleri ayni olmalari nedeniyle de hepsini bir tuttum, diger´i isaretledim. Digeri varsa tabi. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Ben seçim yapmıyorum çünkü hiçbiri diye bir seçenek yok |
| #6 | |
| Haklısınız, hiçbiri'ni de koymalıydım Ben de oy veremedim. Yetkili arkadaşlar eklerlerse bahtiyar olurum..__________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Hiçbiri seçeneğini ekledim. Bilginize... |
| #8 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| İnançlı birisinin seçebileceği bir seçenek malesef yok. Benim inandığım kitapları anketteki kişiler yazmamışlardır... |
|
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Hiçbiri seçeneğinin eklenmesi de sorunu çözmemiş bence,başlık ta değiştirilmeli.Çünkü peygamberlerden hiçbiri kitaplarını kendileri yazmamıştır. Ben de arkadaşlar gibi oy veremiyorum maalesef... |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|