| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sizce Ateistler,Paganlar,Agnostikler İnançsızlıklarını Rahatça Söyleyebiliyorlar mı? Ateistler ,Paganlar,Agnostikler İnaçsızlıklarını Ülkemizde Türkiyemizde ,kamuya açık yerlerde rahatlıkla ve yüksek sesle açıklayabiliyorlar mı? İnançsızlıklarını ifade etmeleri tahrik unsuru mudur? Ülkemizde laiklik onlara aleni bir özgürlük sağlamış mıdır? Lütfen görüşlerinizi paylaşır mısınız? Saygılarımla.doğançay |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Buyuk oranda soyluyorlar ve soyleyebılmelıler de , aksı takdırde ınancsızlıklarının geregını yapmamıs olurlar. Sadece tanımadıkları ınanan ınsanlar arasında alaycı bır ıfade takınmazlar, ancak es dost akraba arasında kendı fıkırlerını dıger fıkırlerın bır asama gelısmısı olarak gorduklerınden genellıkle alaycı veya sıkı bır tartısmacı olurlar |
| #3 | |
Bilim ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Sanırım bu biraz da yaşanılan çevre ile ilgili. Ben İzmir gibi bir şehirde ateist olduğumu rahatça beyan edebilirken, Konya gibi bir şehirde ya da Fatih gibi bir ilçede yaşayan biri bunu ne derece yapabilir bilemiyorum... __________________
GELSE DİLBER-İ AHU, OLSA YEVM-İ RAMAZAN DİLBER-İ AHU MU EFDAL, YOKSA YEVM-İ RAMAZAN? YE İÇ EĞLEN SÜR SEFASIN DİLBERİN ZİRA KAZASI VAR RAMAZAN'IN, KAZASI YOK DİLBERİN |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Şahsen ben ateistim ve rahatca söyleyebiliyorum;ama toplumun her kesimi bu kadar rahat söyleyemiyor... __________________
Bir İsyancının İzlenimleri......... |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| dini duygularımın kabarmamış olması benim suçummu yoksa bunu vicdan olarak adledemeyenlerin mi? bence önce bunu düşünüp ondan sonra ateistlere alaycı tavır takınmaları gerekir.herkesin dini vicdanıdır.temiz ruhudur.kendini iyi tanıyan insanlar başka insanların fikirleriyle alay edemezler.kendi fikrinin savunucusu ol. tıpki benim gibi.ateist değilim.ama din kavramım hiç yok. __________________
AdY... SAYGILARIMLA... ne mutlu TÜRKÜM diyene!! |
| #6 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Ateistim ve bunu arkadaşlarıma bile rahatça söyleyemiyordum. Ama insanın içi temiz olsun gerisi boş...Onların içi çok mu temiz?Hayır! |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: İSTANBUL
| Alıntı:
bana göre ateist siniz. ruhu ve vicdanı yani iki görünmeyen şeyi kabul ediyorsunuz .. Ama ruhu ve vicdanı yaradanı aynı görünmezlikle kabul etmiyorsunuz. __________________
Yeterli insan sükut eder, yetersiz olan ispata çalışır... | |
| #8 | ||
| Alıntı:
İsimsiz kardeşim. Hangi düşüncelerle ateist oldunuz bunu öğrenmek isterim eğer özel değilse __________________
| #9 | ||
| Alıntı:
Kimse ateist doğmaz ,sebepleri rica etsek bize açarmısınız? __________________
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| asıl ateistlerin alaycı tutum ve davranışlarından. müslüman müslümaınım demeye çekinir oldu. |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|