| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Ne olduğunu, ne demek istendiğini anlamadan yorum yapan insanları... -çünkü kalp kırıyorlar... ... Başkalarının eleştirdiği hareketlerini kendisi de tekrarlayanları... -çünkü inanılır olmuyorlar.. ... Bir iş için emek harcayan insanların emeğinin boşa gitmesini görmeyi... -çünkü anlayabiliyorum ne hissettiklerini.. Ya siz? __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| İnsanların görüşleriyle alay edenleri ben de sevmiyorum. Bilmeden etmeden hor görenleri de sevmiyorum Benim de alay ettiğim biri varsa ondan özür dilerim(ki var ve özür dilemiştim umarım görmüştür) Bir daha asla yapmadım, yapmayacağım da.. |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: May 2006
| haklısınız sayın il bilge kimi zaman belki bende düşmüşümdür aynı yanlışa acele etmişimdir bir sürü şey sebep olmuştur buna. Ama kimi zaman bazıları hazımsılıklarını birileri aracılığıyla ortaya dökmeye uğraşıyorlar ne tartışılan konu ne yapılan iş değil aslında mesele, ince ince oynadıklarını sanıyorlar kendilerince. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bunu siz yazdıysanız harika!! tebrik ederim. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| alaycı konuşmaları sevmiyorum. Herşeyi abartan insanları karşısındakini dinlemeden itham edenleri Sonradan görmeleri Riyakarları vs.. __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Gercekten arkadaslar neleri sevmedıgımı yazmak ısterdım ama ben tamamen bır muhalefet oldugum ve ileri derece duygusal dengesızlıkler yasadıgım ıcın ne zaman neyden nefret edecegım bellı olmuor. Mesela biraz önce sigara içmekten nefret ediyordum şimdi sigarayı bırakmaktan nefret ediyorum. Duygusal dengesizlikte son nokta.. ![]() __________________
emre² |
| #7 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| galatasaray'ı sevmiyorum:-) tarbzona tebrikler gerçi onları da sevmem hiç ![]() __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Dünya
| İl_bilge; Bir konu hakkında araştırma yapmaktan üşenen,hiçbir bilgisi olmadığı halde atıp tutan insanlara tahammül edemiyorum çünkü boş konuşmuş oluyorlar. Çalışmayı sevmeyenleri,çaba harcamadan bir yere gelebileceğine inanları sevmiyorum,çünkü bunlar mantık dışı. Fakirliği sevmiyorum,çünkü fakirliğin iyi bir tarafını göremiyorum. Sadece sürekli şikayet eden,fakat hiçbirşey yapmaya yeltenmeyen insanları sevmiyorum,çünkü anlamsız buluyorum. Sevgiler. Hamiş:Tüm bu sevmediklerim ve çünkülerin altına sevgiler yazmak garip oldu sanırım ![]() |
| #9 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Cehaleti sevmiyorum.İnsanları cahil bırakan üst düzey yöneticileri sevmiyorum.. |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
Özellikle çözüm üretmek yerine sürekli olarak şikayet etme olayını sevmiyorum. Hepimiz insanız benim de şikayet ettiğim noktalar oluyor elbette. Ancak -yapabileceğim birşey varsa- şikayet etmeyi bir kenara bırakıp onu yapmam gerektiğini öğrendim. Namemnun bir şekilde çevreye olumsuz enerji yaymaktansa olumlu hareket edip yüzleri güldürmek gerek.. Sevgiler.. __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|