"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İZMİR
| Güle güle::: üniversiteli arkadaşlarınız okullarına bir bir gitmeye başladıysa ve siz yalnız kaldıysanız aynı sokaklarda.... belki aynı düşüncelere sahip olabiliriz yazar arkadaşlar ; bu beni çok etkiliyor bu yüzden paylaşmak istedim. güle güle gidin arkadaşlar... ben buralardayım |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| sen niye çalışıp gidemedin? __________________
big bang vardır bende... benden içeri |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Vardır elbet bir sebep... Geride kalmak zordur (sadece sizin için değil bu lafım Sn Arpaz) ... Yanında görmeye alıştıklarını bir gün görmemek zor. Onların gittikleri yeri bilip de gidememek. Bazen de siz bırakırsınız birilerini geride. Hayat bir şekilde devam eder. Kendiniz için en doğru yönü belirleyip yeni bir yol çizersiniz siz de. Önemli olan "gidemiyorum" diye duraklamamak. Devam etmek. Sevgiler... __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
| #4 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Ben de burdayım.Kazandım ama ailemin yanında kaldım.Çok mutluyum çünkü canım bilgisayarımdan ayrılmadım..Onu çok seviyorum. Arpaz msn hep açık fakat sen yoksun ..Aydına geldiğinde nezaman istersen çağırabilirsin.Sana ayıracak vaktim mutlaka olacaktır..Otururuz turistikte..Ben hep yanındayım..Herzaman da yazıyazdayım ..saygılar.. DD. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İZMİR
| Sn.demerol soruyu gayet basit sormuşsunuz sen niye çalışıp gidemedin ? bunun polemiği çok uzun sürer sadece şunu belirteyim hayatın bilincindeyseniz eğer üstlenmeniz gereken sorumluluklarınız vardır. ve bu sorumluluklar bende sınavdan daha ağır bastı ve yüklenmedim ara verdim.düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim saygılar |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|