"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Jun 2006 Ülke / Şehir: trabzon
| Ramazan Geldi Hoşgeldi Öncelikle tüm İslam aleminin Ramazan-ı şerifini tebrik ediyor hayırlar getirmesini yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Amin... Sn CılgınTurk sizin vasıtanızla ben de forum üyelerinin ve İslam aleminin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik ediyorum Saygı ve Sevgilerimle... |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Tüm islam aleminin özlemle beklediği Ramazan ayının tüm insanlığa huzur ve esenlik getirmesi temennilerimle... |
|
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Ramazan, bana sadece küçükken sıcak bir çorbayla yediğimiz Ramazan pidelerini hatırlattı. Yakında Ramazan pideleri de çıkar. ![]() __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. Kitap Tozu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-03-07 18:02 . |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Dünya
| Hoşgeldin Ramazan, Bana da ramazan ayı iftar saatinde birden oluşan sessizliği,ramazan topunu,davulcuları ve sufileri hatırlatıyor,birde ney sesini. Sevgiler. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: İSTANBUL
| İlk önce herkezin ramazan ayının hayırlarla geçmesi ve yapılan ibadetlerin hak katında makbul olması dileğiyle.. ne çok severim ramazan ayını, içimde bir çoşku oluşur hele sofrada son dakikaları beklemek,sıcak çorbanın ve pidenin kokusunu duyupta dokunamamak. Orucun ecrini bilmek, karşılığını yanlızca Allah tan alıcağın bir işi yapmış olmanın verdiği manevi huzur .... Açların halini anlama, tokluğun şükrünü eda,nimetlerin kıymetini bilme.. HOŞGELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN.... __________________
Yeterli insan sükut eder, yetersiz olan ispata çalışır... |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| allah allah, hayirli olsun..... __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| İslam gibi bir din hiç olmasaydı bile ramazan gibi bir ay'ın olmasını çok isterdim. Sevgi,şevkat ,merhamet paylaşım bu ayda inanılmaz güzel geçmekte. Hoşgeldin ramazan |
|
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: İSTANBUL
| Allah Allah ya bu ayla sizin ne ilginiz var .Bu güzellikleri nerden bilecek ve anlayacaksınız .. __________________
Yeterli insan sükut eder, yetersiz olan ispata çalışır... |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| İyi oldu iyi özlemişiz uzun bir aradan sonra yine beraberiz inşallah.... __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|