Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Siyasi İdeolojiler

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Nasyonel Sosyalist İşçi Partisi

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Tüm siyasal ideolojilerin özgürce incelenip tartışılabileceği bölüm.

Konu Araçları
Eski22-09-06, 21:59  #1
erdi

erdi'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Nasyonel Sosyalist İşçi Partisi

Adolf Hitler herkesin zihninde bir cani olarak yaşıyor.
Onun siyasi görüşleri kimsenin umrunda değil.
Yani ülkesi için olan bir ideolijisi Yahudilerden kurtulmaktı.Ama sadece önde gelen iş adamlarının mal varlığı el koymak(sınır dışı etmek) yeterli iken o bütün dünyadaki Yahudilere soykırım yaptı.
__________________________________________________ __________
BİR ŞEMA ON NUTUKTAN ÜSTÜNDÜR. NAPOLYON BONAPARTE

erdi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 22-09-06 22:22 .
erdi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski22-09-06, 22:12  #2
Elenorin
Genel Moderatör

Elenorin'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Alıntı:
Sayın erdi şöyle demiş:

Onun siyasi görüşleri kimsenin umrunda değil.Bazı noktalarda doğruları yokmuydu.
Bence teoride doğru, pratikte yanlış bir ideolijisi vardı.
Yani ülkesi için olan bir ideolijisi Yahudilerden kurtulmaktı.Bencede dönemin Almanyası için bu gerekliydi.Ama sadece önde gelen iş adamlarının mal varlığı el koymak(sınır dışı etmek) yeterli iken o bütün dünyadaki Yahudilere soykırım yaptı.
adolf hitler ne yaptıysa iğrenç emelleri ugruna yaptı.
doğru dediğiniz teoriye adolf hitlerin kendi kalemiyle şöyle bir göz atalım:
tüm dünya sadece safkan almanların yetiştiği bir yer olmalıdır.diğer milletler ise onların köleleri olacaktır..
ne kadar doğru bir teori bu böyle!!!!

konuya sadece yahudi soykırımı olarak bakmayın 1 eylül 1939 da başlayan savaş 10 milyon can aldı....
ayrıca hitler'i savunan söylemleri kullanmamanızı tavsiye ederim YASAL BİR SUÇTUR BU.EĞER BİRİ ŞİKAYET EDERSE İNANILMAZ CEZALAR ALIRSINIZ AVRUPA'DA

SAYGILAR....

İnsanların Kanatları Yüreklerinde..
Elenorin is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski22-09-06, 22:17  #3
erdi

erdi'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın A_EMRE şöyle demiş:

adolf hitler ne yaptıysa iğrenç emelleri ugruna yaptı.
adolf hitlerin kendi kalemiyle şöyle bir göz atalım:
tüm dünya sadece safkan almanların yetiştiği bir yer olmalıdır.diğer milletler ise onların köleleri olacaktır..

konuya sadece yahudi soykırımı olarak bakmayın 1 eylül 1939 da başlayan savaş 10 milyon can aldı....
ayrıca hitler'i savunan söylemleri kullanmamanızı tavsiye ederim YASAL BİR SUÇTUR BU.EĞER BİRİ ŞİKAYET EDERSE İNANILMAZ CEZALAR ALIRSINIZ AVRUPA'DA

SAYGILAR....
Ben Hitler'i savunmuyorum. Sadece siyasi olarak tartışmak istedim yazıda da belirttim yaptığı işleri (iyi ya da kötü) kan dökmeden yapamazmıydı bunu söyledim
Anlamadığınıza yorum yapmayın!!

erdi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 22-09-06 22:46 .
Eski22-09-06, 22:21  #4
Elenorin
Genel Moderatör

Elenorin'nın Avatarı

sayın erdi...
ben sizin iyiliğiniz ve forum adına bir şey söyledim...
adolf hitlerin teorisi doğru diyorsunuz ki bu da teorisini onayladıgınızı gösterir bu da suçtur.nazizm yasal suçtur.
siz biraz anlamaya ve bana hitabınıza özen gösterin...
saygılar....

Eski22-09-06, 22:27  #5
erdi

erdi'nın Avatarı

Alıntı:

sayın erdi...
ben sizin iyiliğiniz ve forum adına bir şey söyledim...
siz biraz anlamaya ve bana hitabınıza özen gösterin...
saygılar....
Adolf Hitler tabiki bir canidir ben bir savunma yapmıyorum ama olayı siyasi ve sosyal boyutlarıyla tartışmak istemiştim. Mesala bir saçmalığın peşinden ne aydınlar çıkarmış Almanya'yı sürüklemesi ilginç değilmidir???

erdi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 22-09-06 22:32 .
Eski22-09-06, 22:48  #6
Elenorin
Genel Moderatör

Elenorin'nın Avatarı

anlayışınız ve olumlu cevabınızdan dolayı teşekkür ederim..
benim de tarih okurken hep ilgimi çeken bir konu olmuştur 2.dünya savaşı..
müttefikler ve tek başına direnen almanya...batıdan ingiltere-amerika,doğudan sovyetler ve ortada hitlerin zorlamasıyla savaşa giren almanya...
hep düşünmüşümdür hitler partisiyle başa geldikten sonra köylüsünden aydınına herkes nasıl faşizmi benimsemiştir diye..bu hitler'in akıl almaz başarısıdır,ayrıca savaşın ilk 2 buçuk yıllık dönemi de hitlerin zekasını ve başarısısnı ortaya sermiştir.
ancak politikasına bakacak olursak bir deliyi görürüz onda.sapkın bir ruh hastası.alman ırkının üstünlüğünü ve kendisinin tanrının elçisi olduğunu savunur.
nazi subayı staafunberg'in düzenlediği suikast sonrası ayaklarını altında patlayan bomba onu öldürmeyince şöyle der:
BENİ TANRI GÖNDERDİ.BU OLAY GÖSTERİYOR Kİ ALMAN IRKI EN ÜSTÜN OLANADIR VE TÜM DÜNYA'YA HÜKMEDECEKTİR.
alplarin zirvesine kurdurgu kartal gözü yuvasında savaşın ikinci yılı sonrası sağlığı giderek bozulmuştur ve bunun sonucu da tüm dünyaya daha büyük belalar açmıştır ki nazi subayı van der hayte şöyle der:
SAĞLIĞI İYİCE BOZULDU.BU ADAM DELİ NE ZAMAN NE DİYECEĞİ BELLİ OLMUYOR.DÜNYA ADINA ENDİŞELENİYORUM.
POLİTİKALARI O KADAR YANLIŞTIR Kİ KENDİ SUBAYLARI BİLE KİN DUMAYA BAŞLAR ONA KARŞI.
yahudi meselesine gelince yaptıkları tüm dünya tarafından lanetlenmiştir.ilk önce yahudileri varşova'da bir araya toplamıştır.dışarı ile ilişkileri kesilmiştir.her gün ölen açlıktan ve alman askerlerinin egoları yüzünden ölen sayısı 80-90 bulmuştur.
savaşın sonlarına doğru alman ekonomisi kraliyet savaş uçaklarının bombardımanları sonucu çökünce yahudiler iş gücü için kamplara toplanmıştır.
kamplarda iş görmeyenler ya canlı canlı yakılmış ya da gaz odalarında can vermiştir.geri kalanlar bir dilim ekmekle tüm gün çalıştırılmıştır.
bu politikanın doğruluğunu ve yanlışlığını tartışmak ne derece doğrudur bilinmez ama dünya 8 mayıs 1944'e yani berlin düşene kadar işkence görmüştür ki çöküşten sonraki soğuk şavaş ta 2.dünya savaşı kadar acımasızdı,en güzel örneği de bizim ülkemizdir...

saygılarımla.....

Eski22-09-06, 22:59  #7
erdi

erdi'nın Avatarı

Alıntı:

anlayışınız ve olumlu cevabınızdan dolayı teşekkür ederim..
benim de tarih okurken hep ilgimi çeken bir konu olmuştur 2.dünya savaşı..
müttefikler ve tek başına direnen almanya...batıdan ingiltere-amerika,doğudan sovyetler ve ortada hitlerin zorlamasıyla savaşa giren almanya...
hep düşünmüşümdür hitler partisiyle başa geldikten sonra köylüsünden aydınına herkes nasıl faşizmi benimsemiştir diye..bu hitler'in akıl almaz başarısıdır,ayrıca savaşın ilk 2 buçuk yıllık dönemi de hitlerin zekasını ve başarısısnı ortaya sermiştir.
ancak politikasına bakacak olursak bir deliyi görürüz onda.sapkın bir ruh hastası.alman ırkının üstünlüğünü ve kendisinin tanrının elçisi olduğunu savunur.
nazi subayı staafunberg'in düzenlediği suikast sonrası ayaklarını altında patlayan bomba onu öldürmeyince şöyle der:
BENİ TANRI GÖNDERDİ.BU OLAY GÖSTERİYOR Kİ ALMAN IRKI EN ÜSTÜN OLANADIR VE TÜM DÜNYA'YA HÜKMEDECEKTİR.
alplarin zirvesine kurdurgu kartal gözü yuvasında savaşın ikinci yılı sonrası sağlığı giderek bozulmuştur ve bunun sonucu da tüm dünyaya daha büyük belalar açmıştır ki nazi subayı van der hayte şöyle der:
SAĞLIĞI İYİCE BOZULDU.BU ADAM DELİ NE ZAMAN NE DİYECEĞİ BELLİ OLMUYOR.DÜNYA ADINA ENDİŞELENİYORUM.
POLİTİKALARI O KADAR YANLIŞTIR Kİ KENDİ SUBAYLARI BİLE KİN DUMAYA BAŞLAR ONA KARŞI.
yahudi meselesine gelince yaptıkları tüm dünya tarafından lanetlenmiştir.ilk önce yahudileri varşova'da bir araya toplamıştır.dışarı ile ilişkileri kesilmiştir.her gün ölen açlıktan ve alman askerlerinin egoları yüzünden ölen sayısı 80-90 bulmuştur.
savaşın sonlarına doğru alman ekonomisi kraliyet savaş uçaklarının bombardımanları sonucu çökünce yahudiler iş gücü için kamplara toplanmıştır.
kamplarda iş görmeyenler ya canlı canlı yakılmış ya da gaz odalarında can vermiştir.geri kalanlar bir dilim ekmekle tüm gün çalıştırılmıştır.
bu politikanın doğruluğunu ve yanlışlığını tartışmak ne derece doğrudur bilinmez ama dünya 8 mayıs 1944'e yani berlin düşene kadar işkence görmüştür ki çöküşten sonraki soğuk şavaş ta 2.dünya savaşı kadar acımasızdı,en güzel örneği de bizim ülkemizdir...

saygılarımla.....
Çok haklısınız.Bende bunları vurgulamak istedim.Aslında gençliğini de kitabında anlatmış,anladığım kadarıyla başarılı bir öğrenim hayatıda yok ama nasıl oluyor da böyle bir saçmalık yüzünden insanlar öldürülebiliyor.Örgütlenmeyi kendi yapmıyordu sanırım yoksa eğitim düzeyi bile olmayam birisi nasıl bunları yapabilir.
Eski22-09-06, 23:32  #8
canugur

Giriş Tarihi: Aug 2005

Alıntı:
önce bu fasist hitlerin cani yasadigindan söz etmissiniz,
ardindan
Alıntı:
Ben Hitler'i savunmuyorum.
sonra da oriental dans...
buyrun namaza....
Eski23-09-06, 00:34  #9
Tanrıverdi
Forumdan Uzaklaştırılmış

Hitler , kapitaliazmin de sosyalizmin de canisi ama her almanın gizlesede korksa da führeri. Adam yanlış bir adam, adam cani bir adam, adam kafayı ırkla bozmuş bi adam. Ama adam Alman gibi Alman. Yurtsever bir Alman. Ulussever bir Alman. VE Almanlarda onu seviyor ve hiç unutmuyor.
Ben bunun ötesini bilmem.
Tanrıverdi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski23-09-06, 00:37  #10
erdi

erdi'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın canugur şöyle demiş:

önce bu fasist hitlerin cani yasadigindan söz etmissiniz,
ardindan

sonra da oriental dans...
buyrun namaza....
Ben şu anki manzara itibariyle herkesin zihninde bir cani olarak kaldığını belirttim demek ki sizde öyle bir iz bırakmamış

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı