"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/sleep/tmt/ Kural şu.: uc bolumden olusuyor. 1.partıde size 12 adet fotograf gosterıyorlar. sonra 5 dakika bekleme sursınden sonra 2.partide yine 12 adet fotograf gosterıyorlar. yine 5 dakıka bekledıkten sonra 3.bolumde ise size soru soruyorlar.bu bolumdekı sorularda cıkan fotograflar hangı bolume aıt dıye soruyorlar. 1.party - 2.party veya hic gosterılmedı.şıkları isaretliyorsunuz.sonrası sonuçlara bakıyorsunuz. |
| #2 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Yüz hatırlama % 91 ve Temporal dediği ise (her neyse) %86 çıktı benim. |
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| birincisi yüzde 87. ikincisi yüzde 95 sözelciyim zaten ben ![]() __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| Recognition score ( if you saw it ) : %95 (average score %92) Temporal memory score ( when you saw it ) : %69 (average score %68) buradan şu sonuç çıkıyor: ortalama bir hafızaya sahibim.. ![]() paylaştığınız için teşekkürler.. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
| #5 | |
Onay bekleyen
| Yalnız ben hile yaptım. Teknik olarak ilk kısımdakiler gelirken, milliyetlerini telaffuz ettim. İkinci kısımdakiler gelirken ise, muhtemel dinlerini, yada daha soyut kelimeleri tercih ettim. Bu da onların kelimesini hatırladığım için, hangi bölümde oldukalrını hatırlamamda bana yardımcı oldu. ![]() Yalnız gelmeyen resimleri hatırlamak çok kolay oldu. Onlarda hata yapmadım pek. Bu durumda en büyük zaafım olan yüz hatırlama sorunumu ortalamaya çekmiş oldum ![]() |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| 1.si %100 2.si %75 hiç hile yok ![]() __________________
emre² |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Böyle testler Alzheimer gibi beyin hastalıklarını azaltıyormuş. İkisi de %100 çıktı. __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| recognition score % 95,temporal memory score % 69 sonuçlarım.Sanırım dikkatliyim.güzel bir testti sağol. __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
| #9 | |
Onay bekleyen
| İkinci kısımdaki temproral memory ne anlama geliyor. Anlayan var mı? |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| Alıntı:
| Konu Araçları | |
|
|